28 Eylül 2018 Cuma reyting sonuçları! Arka Sokaklar, Kızım, Gülperi, İstanbullu Gelin reytingleri

28 Eylül 2018 gününün reyting sonuçları elimize ulaştı. Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyabildi mi? İstanbullu Gelin, Gülperi, Aşk ve Mavi, Kızım ve 4N1K İlk Aşk kaçıncı sırada yer aldılar? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
29 Eylül 2018 - 11:22
Reyting

28 Eylül 2018 Cuma reyting sonuçları elimize ulaştı! Cuma günü ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı?

Kanal D'nin zirveden düşmeyen dizisi Arka Sokaklar, yeni sezonuyla ilgi görmeye devam eden İstanbullu Gelin, üçüncü sezonu süren atv'nin Aşk ve Mavi'si, Nurgül Yeşilçay'ı ekranlara geri döndüren Show TV'nin yenilerinden Gülperi, TV8'in günü değişen yeni dizisi Kızım ve sezon finaliyle ekranlara gelen Fox TV'nin gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk bu hafta kaçıncı sırada yer aldılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

28 Eylül 2018 reyting sonuçları (Total Grubu)

18-09/29/28-eylul-total-reytingleri.jpg

28 Eylül 2018 reyting sonuçları (AB Grubu)

18-09/29/28-eylul-ab-reytingleri.jpg

ARKA SOKAKLAR TÜM KİŞİLERDE YERİNİ KAPTIRMADI!

Yeni sezonunun üçüncü bölümü olan 488. bölümünde tayin konusu yüzünden Selin ve Mesut'un arasının bozulduğunu gördüğümüz Arka Sokaklar istikrarlı ve iddialı ekran performansını sürdürüyor. Dizi, bu hafta da totalde günü zirvede tamamladı. Dizi, AB'de 4. sırayı elde etti.

18-09/29/arka-sokaklar-488-bolum-fotograf.jpg

KIZIM AB'DE ZİRVEYE ÇIKTI!

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı TV8'in yeni dizisi 'Kızım' değişen gününde ikinci bölümüyle ekranlardaydı. İlk bölümüyle beğeni kazanan dizi totalde günü 2. sırada tamamlayarak iyi bir başarı yakaladı. AB'de ise zirveye çıkarak güçlü rakiplerine gözdağı verdi.

18-09/29/kizim-dizisi.jpg

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alan Show TV'nin Nurgül Yeşilçay'lı yeni sezon dizisi Gülperi üçüncü bölümüyle totalde 3. sırada günü tamamladı ve zirveye yakın kalmaya devam etti. Dizi, AB'de ise 10. sırada günü tamamladı.

18-09/29/gulperi-3-bolum-fotograf.jpg

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği atv'nin Aşk ve Mavi'si 71. bölümüyle ekranlardaydı. Totalde 5. sırada yer alan yapım bu kategorideki istikrarını korudu. Dizi, AB'de ise 20. sırada kendine yer bulabildi.

18-09/29/ask-ve-mavi-71-bolum-fotograf.jpg

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı Star TV'nin İstanbullu Gelin'i totalde bu hafta biraz gerileyerek 8. sırada kendine yer bulabildi. Dizi, asıl başarı sağladığı AB kategorisinde ise yakın arayla 2. sırada günü tamamladı.

18-09/29/stanbullu-gelin-55-bolum-fotograf.jpg

"Arka Sokaklar" 488. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin