I'm Dying Up Here dizisi iptal edildi!

Showtime'ın geleceği merakla beklenen dizisi I'm Dying Up Here için resmi iptal kararı çıktı.

Showtime'ın kara komedi türündeki dizisi "I'm Dying Up Here"ın geleceği sonunda netleşti.

I'M DYING UP HERE İKİ SEZON SONUNDA İPTAL EDİLDİ!

Kanal, iki sezonu geride bırakan dizisi için 3. sezon onayını vermedi ve diziyi iptal etti.

18-09/30/im-dying-up-here.jpg

I'M DYING UP HERE REYTİNGLERİ

Yürütücü yapımcı kadrosunda Jim Carrey'i de bulunduran dizi ekran macerası boyunca reytinglerde vasat bir performans ortaya koydu.

Canlı yayını ve aynı gün izlenmeleri ile ikinci sezonunu 168,000 izleyici ile açan dizinin sezon finali 162,000 izleyici tarafından takip edildi. Sezonun ikinci bölümünde izleyici sayısının 232,000'e fırlaması gelecek adına yapımcıları umutlandırmış olsa da ilerleyen bölümlerle birlikte izlenme rakamları düşüş gösterdi.

18-09/30/im-dying-up-here-fotograf.jpg

William Knoedelseder'ın çok satan aynı isimli kitabından ekranlara uyarlanan dönem dizisi izleyenleri 1970'li senelerin Los Angeles'ının komedi, stand-up dünyasına götürüyor.

Yaratıcı isim Dave Flebotte ile birlikte Jim Carrey ve Michael Aguilar ikilisinin yürütücü yapımcılığını üstlendiği I'm Dying Up Here'ın oyuncu kadrosunda Melissa Leo, Ari Graynor ile birlikte Clark Duke, RJ Cyler, Andrew Santino, Michael Angarano, Jake Lacy, Erik Griffin ve Al Madrigal gibi isimler yer alıyor.

Xosha Roquemore (The Mindy Project), Nicole Ari Parker (Time After Time), Brad Garrett (Everybody Loves Raymond) ve Stefania LaVie Owen (Chance) ise son sezonda tekrar eden rollerle karşımıza çıkan isimler olmuşlardı.

Flebotte, Jim Carrey, Michael Aguilar, Christina Wayne (Assembly Entertainment), Cindy Chupack, Adam Davidson'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi toplamda 20 bölümle dizi arşivindeki yerini almış oldu.

"I'm Dying Up Here" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin