Harlots'a 3. sezon onayı geldi!

Hulu, ITV ortaklığında çekilen dizisi Harlots ile yola devam dedi.

Hulu, bünyesindeki dizilerden "Harlots"a resmi 3. sezon onayını verdi.

HARLOTS İLE YOLA DEVAM!

ITV ortak yapımı olan dizinin yeni sezonu 8 bölümden oluşurken, bölümler 2019 senesi içerisinde izleyici karşısına çıkacak.

Hikayesi 18. yüzyılın Londra'sında geçen ve Margaret'ın (Samantha Morton) liderliğindeki Wells ailesinin yaşadıklarına odaklanan Harlots, bu öyküsünü kadın perspektifinden izleyicilere yansıtan bir aile draması.

18-09/30/harlots-dizisi-1538336941.jpg

Lesley Manville, Jessica Brown Findlay ve Samantha Morton gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Harlots'un yaratıcı ve yapımcı kadrosunda Moira Buffini, Alison Newman, Alison Owen, Debra Hayward, Alison Carpenter, Coky Giedroyc ve Grainne Marmion gibi isimler yer alıyor.

Harlots'un ikinci sezonunda kadroya ünlü aktris Liv Tyler da katılmıştı.

Liv Tyler dizide sosyal hayatı oldukça yoğun bir aristokrat Lady Isabella Fitzwilliam karakterine hayat veriyor. Uzun süreli sırlar nedeniyle Lydia Quigley'in esiri durumundaki Lady Fitz, Lydia'nın şantajları nedeniyle giderek daha çaresiz bir duruma düşmektedir. Karanlık bir geçmişi ve aşksız bir evliliğe sahip olan Lady Fitz, Margaret'ın güzeller güzeli büyük kızı fahişe Charlotte Wells ile beklenmedik bir arkadaşlık ve müttefiklik kuruyor.

"Harlots" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin