The Deuce 3. ve final sezonu onayını aldı!

HBO, dönem dizisi The Deuce için hem onay hem final kararı verdi...

HBO'nun dönem dizisi The Deuce için bir iyi bir de kötü haberimiz var.

THE DEUCE FİNAL YAPIYOR!

Yayıncı kanal diziye resmi 3. sezon onayını verirken aynı zamanda yeni sezonun final sezonu olacağını duyurdu.

Şu sıralar ikinci sezonu devam etmekte olan dizinin yeni sezon bölümleri 2019 senesi içerisinde HBO ekranlarında olacak.

Hikayesi 1970'li yılların New York'unda geçen The Deuce dizisinde yükselmeye ve yasallaşmaya başlayan porno sektörü merkeze alınıyor.

18-09/30/the-deuce-dizisi.jpg

Başrollerinde Maggie Gyllenhaal ve James Franco'nun olduğu dizinin ikinci sezonu hikayesinde zaman atlaması yaparak 1977 yılıyla başlamıştı.

Dizinin kaderi, James Franco'ya yöneltilen cinsel taciz suçlamalarının ardından gündeme gelmiş; yapımcıların ve oyuncuların ortak kararıyla yola devam edilmişti.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Dominique Fishback, Gary Carr, Daniel Sauli, Kim Director ve Mustafa Shakir gibi isimler byer alıyor.

Yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise George Pelacanos, David Simon, Nina Kostroff Noble, James Franco ve Richard Price'tan oluşuyor.

"The Deuce" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin