28 Mayıs 2017 Pazar reyting sonuçları

Türk Malı mı, Savaşçı mı, Bodrum Masalı mı, Seni Kimler Aldı mı, Lise Devriyesi mi? Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
29 Mayıs 2017 - 11:22
Reyting

Türk Malı mı, Savaşçı mı, Bodrum Masalı mı, Seni Kimler Aldı mı, Lise Devriyesi mi?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'TÜRK MALI' ZİRVEDE BAŞLADI!

Yedi senelik bir aranın ardından yenilenen oyuncu kadrosu ile ekranlara geri dönen Türk Malı tüm kişiler kategorisine hızlı bir giriş yaptı ve Fox'un haftalardır zirvede olan dizisi Savaşçı'yı tahtından indirdi.

Savaşçı yakın rakamlarla ikinci sırada yer alırken; Kanal D'nin Bodrum Masalı birkaç sıralık düşüşle 12., Seni Kimler Aldı 20. ve Lise Devriyesi ise 43. sırada kendilerine yer bulabildiler.

17-05/29/savasci-fox.jpg

AB KATEGORİSİNDE TABLO BENZER!

Türk Malı, AB kategorisinde de günün en çok izlenen yapımı olurken Fox'un Savaşçı'sı bı dizinin en yakın takipçisi pozisyonunda.

Daha başarılı olduğu AB kategorisinde Bodrum Masalı 8. sırada günü tamamlarken; Lise Devriyesi 14. ve atv'nin Seni Kimler Aldı'sı ise 21. sırada yer aldı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

"Lise Devriyesi" 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin