Veep 7. sezonda hangi oyuncular dönüyor?

HBO'nun sevilen komedisi Veep geçtiğimiz günlerde resmi yedinci sezon onayını aldı. Peki yeni sezonda hangi oyuncular ile yola devam edilecek?

Volkan Küçükel
29 Mayıs 2017 - 12:01
Gündem

HBO'nun sevilen komedisi Veep geçtiğimiz günlerde resmi yedinci sezon onayını aldı. Peki yeni sezonda hangi oyuncular ile yola devam edilecek?

Gelen haberlere göre Selina Meyer ve ekibi, HBO'nun Emmy ödüllü komedi dizisinde tam kadro yola devam edecek.

TAM KADRO YOLA DEVAM!

Deadline kaynaklı habere göre önümüzdeki sezon için kadrodaki mevcut tüm oyuncularla bir senelik anlaşmaya varıldı.

Bu anlaşmalar Julia Louis-Dreyfus ile birlikte Anna Chlumsky, Tony Hale, Reid Scott, Timothy Simons ve Matt Walsh gibi isimleri içeriyor. Ve yine kaynaklardan gelen bilgilere göre anlaşmalar oyunculara önemli miktarda maaş artışı getirmiş durumda.

17-05/29/veep-hbo.png

Kanalın, oyuncuların sözleşmelerini güvence altına almak için sene başlarında çalışmalara başladığı ve ilk olarak aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenen Louis-Dreyfus ile yeni bir sözleşme yaptıkları belirtiliyor. Scott, Simons, Chlumsky ve Walsh ile Mayıs ayının başlarında anlaşma yapılırken son olarak Hale ile de yeni bir kontrat imzalandı.

Tüm bu anlaşmaların tamamlanmasının ardından HBO tarafından yeni sezon onayı duyurusu geldi.

VEEP 7. SEZON 2018 BAHAR AYLARINDA

Armando Iannucci'nin yaratıcısı olduğu; David Mandel, Frank Rich, Julia Louis-Dreyfus, Lew Morton ve Morgan Sackett'ın yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldığı dizinin yedinci sezonunun gelecek sene bahar döneminde ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

Dizi, şu sıralar altıncı sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor.

"Veep" 6. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin