28 Nisan 2019 Pazar reyting sonuçları! Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

28 Nisan 2019 Pazar günü reytingleri belli oldu. Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Zengin ve Yoksul ne kadar izlendi? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...


29 Nisan 2019 - 11:31
Reyting

28 Nisan 2019 Pazar reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? En çok hangi dizi izlendi?

Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Zengin ve Yoksul arasındaki reyting mücadelesinden hangisi galip çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

28 Nisan 2019 Pazar reyting sonuçları (Total)

28 Nisan 2019 Pazar reyting sonuçları (AB)

SAVAŞÇI TOTALDE YİNE DİZİLERİN ZİRVESİNDE!

Haydar Yüzbaşı'nın hayatı tehlikede! Savaşçı dün akşam ekranlara gelen 72. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde Survivor Türkiye Yunanistan ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu'nun önünde bu haftanın da en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

AB'de de istikrarlı grafiğini koruyan ve günü 6. sırada tamamlayan Savaşçı, Twitter'da #savaşçı etiketiyle kısa sürede Trend Topic listesine girdi.

KARDEŞ ÇOCUKLARI AB'DE BİR KEZ DAHA EN ÇOK İZLENEN DİZİ!

13. bölümüyle AB'de Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu, Çok Güzel Hareketler 2 ve Survivor Türkiye Yunanistan'ın ardında listenin 4. sırasında yer alan Kardeş Çocukları kategorinin en çok izlenen dizisi olurken; totalde 4. sıradaki yerini korudu.

Twitter'da #ÇocuğumNerede bölüm etiketinin kullanıldığı yapım, dün akşam kısa sürede Türkiye Trend Topic listesine girmeyi de başardı.

ELİMİ BIRAKMA REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

38. bölümü için Twitter'da #SenVarken etiketini kullanan Elimi Bırakma AB'de 5., totalde 7. sırada günü tamamladı.

ZENGİN VE YOKSUL REYTİNGLERİ YÜKSELMEDİ!

atv'nin yeni dizilerinden Zengin ve Yoksul dün akşam 4. bölümüyle ekranlardaydı.

Zorlu bir günde yayın hayatına başlayan Zengin ve Yoksul ilk bölümünden itibaren beklenen izlenme oranlarına çıkamamaya devam ediyor. Yeni bölümü için Twitter'da #SevgisizAsla etiketini kullanan dizi; totalde 2.62 rating - 6.39 izlenme payıyla 11. sırada yer alırken; AB'de ise 1.86 rating - 4.87 izlenme payıyla 13. sırada günü tamamladı.

"Elimi Bırakma" 39. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin