29 Mart 2018 Perşembe reyting sonuçları açıklandı! Star'ın yeni dizisi Avlu mu yoksa haftaların lideri Bizim Hikaye mi birinci oldu?

29 Mart 2018 reyting sonuçları açıklandı. Birincilik, ekranlardaki pek çok iddialı dizisinden hangisinin oldu? Avlu mu, Bizim Hikaye mi? Mehmetçik Kûtulamâre kaçıncı oldu?

Nurşah
30 Mart 2018 - 10:22
Reyting

Ekranlara gelen yeni diziler ile birlikte reyting yarışı her geçen gün daha da çekişmeli hale geliyor. Peki 29 Mart reyting birincisi hangi dizi oldu?

18-03/30/29-mart-reytingleri.png

29 Mart Perşembe reyting birincisi Bizim Hikaye oldu!

18-03/30/bizim-hikaye-dizisi.jpg

Haftalardır perşembe gününün galibi olan Bizim Hikaye, dün akşamki yayın akışında da yerini kimselere kaptırmadı. Hazal Kaya, Burak Deniz, Nejat Uygur gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye dizisi 29 Mart reytingleri birincisi oldu.

Avlu dizisi reytinglerde üçüncü sırada!

18-03/30/avlu-dizisi-reyting.jpg

29 Mart Perşembe günü ilk bölümü ile Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan Avlu dizisi reyting sıralamasında ilk beşteki yerini aldı bile! İlk yayın gününde reytinglerde üçüncü olan Avlu dizisinin ilerleyen bölümlerde nasıl bir tablo çizeceğini bizler de izleyip göreceğiz.

Mehmetçik Kûtulamâre 29 Mart reyting sıralamasında 5. oldu

18-03/30/mehmetcik-kutulamare-reyting.jpg

TRT ekranlarının sevilen dizisi reyting sıralamasını bu hafta 5. olarak kapattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin