Miranda Cosgrove yeni dizisini buldu: History of Them

iCarly yıldızı Miranda Cosgrove, CBS'in pilot bölüm siparişi verdiği komedi dizisi History of Them'in oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
29 Mart 2018 - 23:55
Gündem

iCarly dizisinin Carly Shay'ı olarak tanınan Amerikalı aktris ve şarkıcı Miranda Cosgrove, CBS kanalının deneme bölümü siparişini verdiği komedi dizisi "History of Them" dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

One Day at a Time ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Gloria Calderon-Kellett, Sony Pictures TV ve CBS TV Studios ortaklığında hazırlanan; kanalın pilot bölüm siparişleri içinde iddialı görünen dizinin senaryosunu Gloria Calderon-Kellett kaleme alırken, Pamela Fryman (How I Met Your Mother) yönetmen koltuğunda oturuyor.

"HISTORY OF THEM" DİZİSİNİN KONUSU

Yarı otobiyografik romantik komedi türündeki History of Them'in hikayesi; Latin ve beyazlardan oluşan çok kültürlü bir topluluk içinde yaşayan Luna (Ana Villafañe) ve Adam (Brett Dier) ikilisine odaklanıyor.

Luna ve Adam'ın birbirlerine nasıl aşık olduklarının hikayesi, gelecekteki kızlarının çiftin sosyal medya hesaplarını (Instagram/Twitter/ Facebook) kılavuz olarak kullanıp aktarması şeklinde ilerleyecek.

Oyuncu kadrosuna dahil olan son isim Cosgrove çiftin kızı rolüyle pilot bölümde anlatıcı olarak yer alacak.

18-03/30/miranda-cosgrove-1522365483.jpg

24 yaşındaki Cosgrove iCarly dizisi dışında son dönemde Crowded'da (Shea Moore) karşımıza çıktı. Oyuncu, Despicable Me (Çılgın Hırsız) serisinde Margo'yu seslendiriyor.

HISTORY OF THEM'İN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Brett Dier, Ana Villafañe ikilisinin dışında Felix Solis, Lisa Vidal, Amit Shah, Caitlin McGee ve Chris Powell kadroya daha önceden katılan isimler olmuşlardı.

Glo Nation çatısı altında Gloria Calderon-Kellett ile birlikte Odenkirk Provissiero Entertainment'tan Marc Provissiero ile Pamela Fryman dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin