29 Ocak 2017 Pazar reyting sonuçları

Hayat Bazen Tatlıdır mı, O Hayat Benim mi, Bodrum Masalı mı, Seviyor Sevmiyor mu, Baba Candır mı, Survivor mı? Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
30 Ocak 2017 - 12:35
Reyting

Hayat Bazen Tatlıdır mı, O Hayat Benim mi, Bodrum Masalı mı, Seviyor Sevmiyor mu, Baba Candır mı, Survivor mı?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'HAYAT BAZEN TATLIDIR' BİR KEZ DAHA DİZİLERİN ZİRVESİNDE!

Survivor'ın genel kategoride ilk sırada yer aldığı günün dizi yarışında Hayat Bazen Tatlıdır bu hafta da zirvede yer aldı. Tüm kişiler genel kategorisinde 3. sırada yer alan diziyi O Hayat Benim yakından takip ediyor.

Bodrum Masalı 10. ve Baba Candır 23. sırada yer alırken; düşüşü son sürat devam eden atv'nin Seviyor Sevmiyor'u ise 40. sırada günü tamamladı.

AB KATEGORİSİNDE SIKI ZİRVE YARIŞI

Survivor'ın liderliğindeki AB kategorisinde Bodrum Masalı günün en çok izlenen dizisi olurken; Baba Candır, O Hayat Benim, Hayat Bazen Tatlıdır ve Seviyor Sevmiyor sırasıyla bu dizinin takipçileri oldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Bodrum Masalı' 22. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin