Orange Is the New Black'in 5. sezonu 3 günlük bir süreyi konu alacak

SAG ödül töreninde E!'ye konuşan oyuncu Danielle Brooks, dizinin 5. sezonunun 3 günlük bir hikayeyi kapsayacağını belirtti.

Berfu Özlen
30 Ocak 2017 - 12:40
Röportaj

Orange Is the New Black, 5. sezonu yaklaşırken ezber bozmaya devam ediyor. 

4. sezonu şok edici bir şekilde bitiren dizi, izleyicileri ne olacağı konusunda merakta bırakmıştı. Netflix'in orjinal serilerinden olan yapım, beşinci sezonu için daha "konsantre" bir zaman çizelgesi planlıyor.

SAG ödül töreninde E! muhabirine konuşan Danielle Brooks, gelecek sezonun 13 bölümden oluşacağı ve tüm bu bölümlerin 3 gün içerisinde geçeceğini belirtti.

"Hazır olsanız iyi olur!" diyen Brooks ekledi, "Patlamış mısırınızı ve mendillerini hazırlayın. Yeni sezonun ne zaman başlayacağını bilemiyorum, çünkü bize hiç söylemiyorlar. Ancak yaz döneminde olacağını tahmin ediyorum."

Zaman karmaşasına son!

Dizi, hiçbir zaman bir sezonun ne kadar bir süreyi konu aldığını belirtmeyerek, karakterlerin ne kadar cezaları kaldığının tahmin edilememesini sağlıyordu. Yeni sezonda ise bu gelenek bozuluyor. 4. sezonda yaşanan isyan ve ana karakterlerden birinin ölümü ile tırmanan gerilimi sakince sonlandırmak için bu şekilde bir metot izlenildiği tahmin ediliyor.

Taystee savaş ilan etti!

Dizide ölen karakterin yakın arkadaşı Taystee'yi oynayan Brooks, beşinci sezonun bir "savaş" olacağını belirtti. "Taystee'nin kaybedeceği hiçbir şey yok. Önem verdiği her şeyi kaybetti zaten." dedi ve ekledi, "Artık savaş zamanı. Daha doğrusu ben öyle sanıyorum. Taystee'nin büyük ihtimalle gitme zamanı geldi."

Brooks ayrıca, "Taystee'yi dizinin başında sakin ve sevgi dolu biri olarak izledik. Ancak ilk anne dediği Vee'yi kaybetti ve onun ölümü ile alakalı hiçbir açıklama alamadı. Daha sonra en yakın arkadaşını da kaybetti." dedi.

Orange Is the New Black, SAG töreninde En İyi Komedi Dizisi Toplu Performans ödülünü de evine götürdü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin