3 Eylül 2018 reyting sonuçları! Koca Koca Yalanlar ve Ege'nin Hamsisi yarışında kim öne geçti?

3 Eylül 2018 reyting sonuçları açıklandı! TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Ege'nin Hamsisi ile Kanal D'nin komedisi Koca Koca Yalanlar kaçıncı sırada yer aldılar?

Volkan Küçükel
04 Eylül 2018 - 10:36
Reyting

3 Eylül 2018 reyting sonuçları elimize ulaştı! Haftanın ilk iş günü olan Pazartesi gününde ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not aldı? Günün iddialı dizileri Ege'nin Hamsisi ve Koca Koca Yalanlar kaçıncı sırada yer aldılar?

İşte Total'de ve AB'de günün reyting sıralaması

3 Eylül 2018 reyting sonuçları (Total)

18-09/04/3-eylul-reyting-total.jpg

3 Eylül 2018 reyting sonuçları (AB)

18-09/04/3-eylul-reyting-ab.jpg

Koca Koca Yalanlar iki kategoride de lider!

Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer gibi isimleri kadrosunda barındıran Kanal D ekranlarının kadın erkek ilişkileri üzerine büyük bir ilgi toplayan dizisi Koca Koca Yalanlar 3 Eylül 2018 reyting sonuç listesinde hem total hem de AB grubunda zirvenin sahibi olarak istikrarlı grafiğini korudu.

18-09/04/koca-koca-yalanlar-izle.jpg

TRT 1 ekranlarının komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çeken dizisi Ege'nin Hamsisi 3 Eylül 2018 reyting sonuç listesinde her iki kategoride ikinci sıranın sahibi olarak yayın gününü noktaladı.

Yeni sezon heyecanı televizyon ekranlarının eski dizilerini sarmışken, Ege'nin Hamsisi ile Koca Koca Yalanlar, Pazartesi günlerinin en çok izlenen programları arasında yer almaya devam ediyorlar.

"Koca Koca Yalanlar" 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin