Gerilim yüklü The Purge (Arınma Gecesi) dizisi bugün başlıyor! The Purge konusu ve fragmanı

Aynı isimdeki film serisinden ekranlara uyarlanan The Purge dizisi ekran macerasına başlıyor. The Purge konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı...

Temasıyla dikkat çeken The Purge film serisinin yaratıcısı James DeMonaco, Blumhouse Television ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığında hazırlanan "The Purge" dizisi için bekleyiş sona erdi.

THE PURGE DİZİSİ 04 EYLÜL'DE BAŞLIYOR!

Dizi, 04 Eylül Salı akşamı "What Is America?" isimli açılış bölümüyle USA Network ekranlarında izleyicilerine merhaba diyecek. İlk olarak 2017 senesinde duyurulan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

THE PURGE NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

The Purge dizisinin hikayesi; Amerika'da her sene her türlü suç eyleminin yasal olduğu 12 saatlik gerilim ve heyecan yüklü yeni bir dönemi karşımıza getirirken film serisinden tamamen farklı bir olay örgüsünü bizlere sunacak.

18-09/04/the-purge-dizisi.jpeg

ABD Deniz Kuvvetleri piyadesi Miguel (Gabriel Chavarria), küçük kızkardeşi Penelope'den (Jessica Garza) şifreli bir mektup almasının ardından Arınma Gecesi'nde kasabaya geri döner ve en çok değer verdiği şey olan ailesini korumak için sokaklarda kaosun ortasındaki anlamsız şiddete karşı hazırlık yapmaya başlar.

THE PURGE OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Gabriel Chavarria ve Jessica Garza dışında Hannah Emily Anderson, Lili Simmons, Amanda Warren, Colin Woodell, Lee Tergesen, William Baldwin, Fiona Dourif ve Reed Diamond gibi isimler yer alıyor.

18-09/04/the-purge-foto.jpg

Senaryoyu kaleme alan James DeMonaco ile Jason Blum, DeMonaco'nun uzun süreli iş ortağı Sebastien K. Lemercier, ilk bölüm yönetmeni Anthony Hemingway (Unsolved) ve showrunner Thomas Kelly (Blue Bloods) projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

The Purge film serisinin son filmi "The First Purge" geçtiğimiz aylarda vizyona girmişti.

"The Purge" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin