Cinayet temalı The Truth About the Harry Quebert Affair bugün başlıyor! Dizinin konusu ve fragmanı

Joël Dicker'in 2012 yılında yayımlanan aynı isimdeki çok satan romanından ekranlara uyarlanan The Truth About the Harry Quebert Affair dizinini konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı...

Epix kanalının geride bıraktığımız yaz döneminde duyurduğu yeni dizisi "The Truth About the Harry Quebert Affair" başlıyor.

Patrick Dempsey'in başrolünde yer aldığı cinayet temalı gerilim türündeki dizi Joël Dicker'in 2012 yılında yayımlanan çok satan romanından ekranlara uyarlanıyor.

The Truth About the Harry Quebert Affair'in tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda Seven Years In Tibet ve Oscar ödüllü Black And White In Color filmlerinin ünlü yönetmeni Jean-Jacques Annaud oturuyor.

18-09/30/joel-dicker-roman.jpg

The Handmaid's Tale yapımcısı, Eagle Pictures ve Barbary Films ortaklığında hazırlanan ve ilk sezonu 10 bölümden oluşacak dizide New Girl'den Damon Wayans Jr, Snowden'dan Ben Schnetzer, Let The Right One In'den Kristine Froseth ve Designated Survivor'dan Virginia Madsen gibi isimler rol alıyor.

Dizinin pilot bölüm senaryosu Masters of Sex'de görev yapan Lyn Greene ve Richard Levin ikilisi tarafından kaleme alınırken Annaud, Tarak Ben Ammar, Fabio Conversi, Greene ve Levine yürütücü yapımcı olarak görev yapıyorlar.

Hitchcock tarzında psikolojik gerilim öğeleri taşıyan; korku ve cinayet gizemi unsurları içeren ve hikayesi Maine'de geçen dizi; Nola Kellergan isminde genç bir kızın bedeninin arazisi üzerinde gömülmüş olarak bulunması nedeniyle cinayetle suçlanan Harry Quebert (Dempsey) karakteri üzerine odaklanıyor. Damon Wayans JR; Kellergan'ın ölümünü araştıran Maine bölge polisi Perry Gahalowood; Virginia Madsen ise yerel bir küçük restaurant işleten ayrıca Quebert hakkında bir sır öğrenen Jenny'nin annesi Tamara Quinn'e hayat veriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin