3 Ocak 2019 Perşembe reyting sonuçları! Mehmetçik Kutlu Zafer reytingleri nasıl çıktı?

03 Ocak 2019 Perşembe günü reytingleri belli oldu. Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
04 Ocak 2019 - 11:24
Reyting

03 Ocak 2019 Perşembe gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen programları hangileri oldu?

Bir Zamanlar Çukurova, Çarpışma, Avlu, Bizim Hikaye ve Muhteşem İkili'nin yeni bölümlerinin yayınlanmadığı bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda olan tek dizi TRT'nin Mehmetçik Kutlu Zafer'i oldu.

Detaylı inceleme ve reyting tablosu şöyle;

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

03 Ocak 2019 reyting sonuçları (Total)

19-01/04/3-ocak-2019-total-reytingler.jpg

03 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

19-01/04/3-ocak-2019-ab-reytingler.jpg

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER'İN EKRAN PERFORMANSI NASILDI?

"Ah memleket! Bilsen uğrunda yiten canları, cana gelir tükürür atarsın sırtından, bu alçak düşmanları!" Yeni gününde ekran macerasını sürdüren Mehmetçik Kutlu Zafer dün akşam 29. bölümüyle ekranlardaydı.

Birinci Dünya Savaşı sonlarında Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı kazanılan zaferimizi anlatan dizi, Twitter'da #TürklerGeliyor etiketinin kullanıldığı 29. bölümüyle totalde 3., AB'de 4. sırada günü tamamladı.

Güçlü rakiplerinin yeni bölümlerinin ekranlara gelmediği günü iyi değerlendiren dizi izlenme oranlarını iki katına çıkarıp bu fırsatı iyi değerlendirirken, reyting tablosu sıralamasında da ilk kez bu kadar üst sıralara yükseldi.

19-01/04/mehmetcik-kutlu-zafer-29-bolum-fotograf.jpg

TOTAL VE AB'DE DİĞER SIRALAMALAR

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in zirvede olduğu totalde Kanal D'nin ekranlara getirdiği yabancı sinema Karanlık Sular zirvenin en yakın takipçisi oldu.

AB'de ise zirvede yine Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yer alırken, aynı kanalın haber bülteninin ardından ekranlara getirdiği Türk sineması Hadi Be Oğlum ve yabancı sinema Karanlık Sular sonraki sıraları paylaştılar.

"Mehmetçik Kutlu Zafer" 30. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin