Gülperi bu akşam yok mu? Gülperi 17. bölüm ne zaman?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi 17. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Merve Mutlu
04 Ocak 2019 - 11:33
Yeni Bölüm

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in rol aldığı, Show tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi'nin yeni bölümü heyecanla beklenirken, izleyenler "Bu akşam Gülperi yok mu?" "Gülperi 17. bölüm ne zaman?" sorularını sormaya başladılar. 

Gülperi dizisinde, yıllar önce ayrılmak zorunda kaldığı çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin yani Gülperi'nin hikayesi anlatılıyor.

19-01/04/gulperi.png

Gülperi son bölümde neler oldu?

Eyüp’ün gelişiyle şok olan Gülperi, ona geçmişin hesabını vermek zorunda kalır ve kapatmak için uğraştığı Bedriye’nin derin yarası yeniden açılır. Ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Eyüp ise çıldırır ve hemen harekete geçer. Hasan ve Bedriye babalarının gelişiyle mutlu olsalar da, Can evde bir şeylerin ters gittiğini anlar. Fatma, Yakup’un yaptığı kötülükleri öğrenince beklenmedik bir karar verir. Gülperi ve Kadir’in aynı yerde oturduğunu öğrenen Şeyma ise çılgına döner. Eyüp geldiği için darmadağın olan Kadir ise pes etmez ve onun kayıp yıllarını araştırmaya devam eder. Öğrendiği gerçeklerle Gülperi ve çocukların da hayatının tehlikede olduğunu anlar. Gülperi ise çocuklarının mutluluğu ve Kadir’e duyduğu aşk arasında zor bir seçimin eşiğine gelir.

Gülperi bu akşam yok mu? Gülperi 17. bölüm ne zaman?

19-01/04/gulperi-17.png

Diziler her yıl Ocak ayının ilk haftasında bir haftalık araya giriyordu. Reklam gelirlerinin en düşük olduğu senenin bu döneminde yaşanan ortak dizi arası geçtiğimiz yıl 2 haftaya çıkmıştı. Bu sene ise 3 hafta boyunca TRT dizileri hariç hiçbir dizi yayınlanmayacak. Ortak alınan bu kadar neticesinde dizi arası 21 Ocak akşamına kadar sürecek.

Gülperi 17. bölüm ise 25 Ocak akşamı saat 20:00'da Show ekranlarında izleyicisine kavuşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin