Arka Sokaklar bu akşam yok mu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar bu hafta yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Nurşah
04 Ocak 2019 - 11:54
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının uzun soluklu polisiye dizisi her cuma akşamı izleyici karşısına çıkıyor ve aradan geçen onca seneye rağmen etkisinden hiçbir şey kaybetmeden izleyicisine heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sevilen dizi bu akşam yok mu? İşte detaylar...

19-01/04/arka-sokaklar-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Arka Sokaklar bu akşam yok mu?

Sevilen dizi geçtiğimiz hafta heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana gelmişti. Büyük bir ilgiyle takip edilen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü, reklam anlaşmalarının bu sene biraz uzun sürecek olmasından dolayı bu akşam izleyici karşısında olmayacak. Kanal D ekranlarında bu akşam Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümünü izleyeceğiz. Sevilen dizinin tekrar bölümünün ardından ise Mafya Oyunları isimli televizyon filmi izleyici karşısında olacak!

 

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile her bölümü dikkat çeken dizinin yeni bölümü yaklaşık olarak üç hafta sonra yani 25 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'de izleyici karşısında olacak. Arka Sokaklar 502. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin