30 Eylül 2018 Pazar reyting sonuçları! Elimi Bırakma zirvedeki yerini koruyabildi mi?

30 Eylül 2018 reytingleri açıklandı. Elimi Bırakma ve Keşke Hiç Büyümeseydik dizileri reyting tablosunda nasıl sıralandılar? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
01 Ekim 2018 - 10:23
Reyting

30 Eylül 2018 Pazar gününün reyting sonuçları elimize ulaştı! Pazar günü ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı?

TRT 1'in iddialı dizisi Elimi Bırakma zirvedeki yerini koruyabildi mi? Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

30 Eylül 2018 reyting sonuçları (Total Grubu)

18-10/01/30-eylul-total-reytingler.jpg

30 Eylül 2018 reyting sonuçları (AB Grubu)

18-10/01/30-eylul-ab-reytingler.jpg

ELİMİ BIRAKMA HER İKİ KATEGORİDE BU HAFTA DA ZİRVEDE!

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı TRT'nin iddialı dizisi Elimi Bırakma dün akşam 10. bölümüyle ekranlardaydı.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikayesini ekranlara taşıyan dizi, hem total hem AB grubunda günü zirvede tamamlayarak başarılı reyting grafiğini sürdürdü.

18-10/01/elimi-birakma-10-bolum-fotografi.jpg

Bu dizinin en yakın takipçileri total grubunda Yaparsın Aşkım ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu olurken; dizinin AB grubundaki en yakın takipçisi ise Masterchef Türkiye oldu.

18-10/01/keske-hic-buyumeseydik-4-bolum-fotograf.jpg

Yapımını MinT Prodüksiyon'un gerçekleştirdiği, yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği Show TV'nin Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin yayın saati ilk üç bölümünde elde ettiği olumsuz rakamlar sonrasında geç saate kaydırılmıştı. Dizi, dün akşam ekranlara gelen yeni bölümüyle AB'de 41., totalde ise 62. sırada kendine yer bulabildi. Dizinin beşinci bölümüyle birlikte final yapacağı duyurulmuştu.

"Elimi Bırakma" 11. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin