Queen of the South dizisine 4. sezon onayı çıktı!

USA Network'ün en popüler dizileri arasında yer alan Queen of the South için sürpriz sayılmayacak 4. sezon onayı çıktı. Queen of the South 4. sezon detayları...

USA Network'ün geçtiğimiz haftalarda üçüncü sezon finalini yapan dizisi "Queen of the South" yola devam ediyor!

QUEEN OF THE SOUTH 2019'DA DA EKRANLARDA OLACAK!

Kanal, Meksikalı uyuşturucu kartelinden güçlükle kaçan bir kadının erkek arkadaşının ölümünden sonra uyuşturucu kaçakcılığı işini devralarak durumu tersine çevirmeye karar vermesiyle gelişen olayları konu edinen dizisine resmi 4. sezon onayını verdi.

İzlenme oranlarında başarılı ve istikrarlı bir grafik çizen dizinin yeni sezon bölümlerinin 2019'un yaz döneminde ekranlarda olması bekleniyor.

18-10/02/queen-of-the-south-afis-1538432240.jpg

QUEEN OF THE SOUTH 4. SEZONDA ÖNEMLİ DEĞİŞİM!

Dizinin dördüncü sezonu için kamera arkası ekipte bazı değişikler yaşanacak.

Fox 21 TV Studios ve Universal Cable Prods. ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin son iki sezonunda showrunner/yürütücü yapımcı pozisyonunda bulunan Natalie Chaidez'ın yerine yeni sezonda Dailyn Rodriguez ve Ben Lobato ikilisi dümenin başındaki isimler olacaklar. İki ortak showrunner, David T. Friendly ile birlikte sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturacaklar.

Fox 21 ile genel bir anlaşması bulunan Chaidez ekipten ayrılığıyla ilgili yaptığı açıklamada "Queen of the South dümeninde USA Network çatısı altında inanılmaz iki yıl geçirdim. Bundan sonra Fox ve Fox 21 Television Studios'taki arkadaşlarımla kendi yeni projelerimi geliştirmeye devam edeceğim. Quenn of the South ailesi ve hayranlarını özleyeceğim ancak görevi Dailyn Rodriguez ve Ben Lobato'ya devretmekten dolayı gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

18-10/02/queen-of-the-south-dizisi-4-sezon-onayi.jpg

Arturo Pérez-Reverte'in çok satan kitabı "La Reina del Sur"dan Amerikan televizyonlarına uyarlanan dizinin hikayesi; Alice Braga'nın (I Am Legend) hayat verdiği Teresa Mendoza ismindeki küçük çapta uyuşturucu tacirliği yapan Meksikalı bir kadının Meksika karteliyle iş yapan uyuşturucu satıcısı erkek arkadaşının ölümünün ardından Amerika'ya kaçması ve bu olaydan sorumlu tuttuğu karteli yıkmaya karar vermesiyle gelişen olayları izleyicilere aktarıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Alice Braga dışında Veronica Falcón, Hemky Madera, Joaquim de Almeida, Gerardo Taracena, Peter Gadiot, Jon-Michael Ecker ve Nick Sagar gibi isimler rol alıyor.

"Queen of the South" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin