30 Haziran 2013 Pazar reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Survivor mu, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Bir Erkek Bir Kadın mı, Farklı Desenler Feride mi?

resim yok
01 Temmuz 2013 - 11:24
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Survivor mu, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Farklı Desenler Feride mi?

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Survivor uzak ara!

Survivor ve Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma programlarının sırasıyla zirveyi paylaştıkları dün akşam, dizi kategorisine bakıldığında sıralama şöyle oluştu: Doksanlar (tekrar), Arka Sokaklar (tekrar), Yalan Dünya (tekrar), Doktorlar (tekrar) ve Farklı Desenler Feride.

AB sıralamasında tablo benzer!

Survivor'ın yine zirvede olduğu AB kategorisinde ikinci sırada Brezilya-İspanya karşılaşması bulunuyor. Ben Bilmem Eşim Bilir ise bu yapımların takipçisi. Bu üçlünün ardından gelen diziler ise sırasıyla şöyle: Yalan Dünya (tekrar), Doksanlar (tekrar), Arka Sokaklar (tekrar).

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsd2ddf3f8.png [reklam]  photo 2_zpsc5efc4f1.png

 

DOKSANLAR 2. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin