Gizem Karaca ve Berk Oktay arasında neler oluyor?

Sıkça rastladığımız dizi aşklarına bir yenisi daha mı ekleniyor?

resim yok
01 Temmuz 2013 - 11:10
Magazin

Sıkça rastladığımız dizi aşklarına bir yenisi daha mı ekleniyor? Bu aşkın kahramanları ise yakışıklı oyuncu Berk Oktay ve 2011 Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca.
 

Gizem Karaca ile Berk Oktay samimiyeti ilerlettiler!

Aynı dizide rol alan Gizem Karaca ve Berk Oktay'ın yakınlığı kafa karıştırdı.

Sevgilisi Merve Şarapçıoğlu'nu unutan yakışıklı oyuncu, set dışındaki bütün vaktini de Karaca ile geçiriyor.

SET DIŞINDA DA BİR ARAYA GELİYORLAR

Berk Oktay, şu sıralar "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide birlikte rol aldığı oyuncu Gizem Karaca ile yakınlaştı.

Yoğun set temposunda birlikte vakit geçiren iki oyuncu, set dışında da sürekli bir arada olmaya başlayınca dikkatleri üzerlerine çektiler.

SAMİMİYET ARTTI

Geçtiğimiz hafta Tarabya'da bir restoranda baş başa yemek yiyen ikili, önceki gün de Akmerkez'de yine baş başa görüldü.

Karaca ve Oktay'ın samimi halleri ise görenlerin kafalarını karıştırdı.

İki oyuncu. "Biz çok iyi iki dostuz" derken, Berk Oktay'ın sevgilisi Merve Şarapçıoğlu'nun da bu samimiyetten oldukça rahatsız olduğu öğrenildi.

Karaca'nın kariyeri

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer alırken güzellik yarışmasına katılmaya karar vermesiyle Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. İlk çıkışını bu şekilde gerçekleştirmiştir. Türkiye'yi Miss World yarışmasında temsil etmiş ama bir başarı elde edememiştir.Sadece jüri özel ödülü olarak En İyi Ulusal Elbise ödülünü kazanmıştır.

Esas büyük çıkışını 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı diziyle başrol olmasıyla gerçekleştirmiştir. Bu diziyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.1. sezon yüksek olan reytinglerin 2. sezonda düşmesi üzerine dizi erken final yaptırılmıştır.
[reklam]
Daha sonra aynı yapım şirketinin bir başka dizisi olan Emir'in Yolu adlı diziye yine başrol olarak katılmıştır. Ama diziye yoğun eleştiriler gelmiş ve Gizem Karaca önceki başrol oyuncusu Hazal Kaya ile kıyaslanmıştır. Daha birçok sorundan ötürü dizi yayından kaldırılmıştır.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün, Cemal Hünal, Cenk Eren, Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy'un menajeri Selin Borankay'dır.

Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır. 26 Ocak'ta ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013'te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, usuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.

Oktay'ın kariyeri

2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı.

Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti.

 

 

FOX'UN YENİ DİZİSİ 'BABAM SINIFTA KALDI'YI TANIYALIM!

 

BENİM HALA UMUDUM VAR tanıtım videosu için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin