Wilma Elles'in yeni heyecanı!

Uzun süredir Türkiye’de olmasına rağmen zayıf bir Türkçe’ye sahip olan Elles, dil dersi almaya başlamış.

resim yok
01 Temmuz 2013 - 10:07
Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle şöhrete kavuşan Wilma Elles Beşiktaş'ta bir kurs çıkışı görüntülendi.

 

Dil dersi


Uzun süredir Türkiye’de olmasına rağmen zayıf bir Türkçe’ye sahip olan Elles, dil dersi almaya başlamış.

 

Amacı

Yaklaşık bir haftadır Türkçe dil kursuna giden ve bu konuda oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Elles “Daha iyi konuşmak için kursa gidiyorum” diye konuştu.

 

Ceza hakkında...

Kurstan çıkışta görüntülenen başarılı oyuncu, dizinin final bölümündeki öpüşme sahnesi yüzünden kanalın aldığı 489 bin TL’lik cezaya sessiz kaldı.

 

Neden ceza almıştı?

RTÜK toplantısında dizinin 16 Nisan 2013 günü yayınlanan bölümü ele alınmış ve RTÜK İzleme ve Değerlendirme Dairesi, hazırladığı raporda ceza isteyerek şu görüşlere yer vermişti

''Bu bölümde, Hakan ile Hakan'ın babası Ekrem'in sevgilisi olan Caroline arasında bir otel koridorunda öpüşmeler, sarılmalar, bakışmalar ve karşılıklı konuşmalar ile başlayıp Hakan ve Caroline'in öpüşerek otel odasına girmesi, sevişme görüntüleri ve devamında Ekrem'in yatakta onları yakalaması ile sonuçlanan sahnelere yer verilmiştir.

Babanın, kendi sevgilisi ve oğlunu birlikte yakaladığı sahne, reklam kuşağı sonrasında da tekrar ekrana getirilmiştir.''
[reklam]
Raporu değerlendiren RTÜK üyeleri de Kanal D’ye ‘’Toplumun millî ve manevî değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırılık’’ gerekçesiyle 489 bin 612 lira para cezası verdi.

 

Yardımsever

Etrafını kalem satan çocukların çevirmesiyle şaşkınlık yaşayan Wilma Elles yardımseverliğini göstererek çocuklara para verdi ve kalem satın aldı.

Alman oyuncu sorulan soruları ise yanıtsız bırakarak oradan aracı ile hızlıca uzaklaştı.

 

Bakalım dil dersleriyle birlikte Türkiye'de dizilere devam edeceğinin sinyalini veren başarılı oyuncuyu önümüzdeki dönemde hangi projede izleyeceğiz...

 

 

WILMA ELLES GELİN OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin