Sana Bir Sır Vereceğim ne zaman başlıyor? (Tanıtım)

Fantastik ve dram dizisi olarak dikkat çeken Fox TV'nin "Sana Bir Sır Vereceğim" dizisinin yayın günü belli oldu.

resim yok
01 Temmuz 2013 - 09:38
Magazin

Fantastik ve dram dizisi olarak dikkat çeken Fox TV'nin "Sana Bir Sır Vereceğim" dizisinin yayın günü belli oldu.

Murat Han'ın baş rolünde oynadığı dizi olağanüstü güçlere sahip esrarengiz bir aileyi anlatıyor.

 

İlk randevu 05 Temmuz'da

Sana Bir Sır Vereceğim 05 Temmuz Cuma günü Fox'ta başlıyor!

Hikayesi ve karakterleri

Esrarengiz bir şekilde kızını kaybetmiş ve onu arayan bir anne...

Oğluna hem annelik hem babalık yapmaya çalışırken, sahip olduğu özel gücün peşindeki kötülere karşı oğlunu korumaya çalışan bir baba...

Zihin okuyan, düşünce gücüyle nesneleri hareket ettiren çocuklar ya da sokakta başı belaya girdiğinde kendini görünmez yaparak hayatta kalma savaşı vermiş genç bir delikanlı...

Ürettiği elektrikten dolayı sevdiği insana bile dokunamayan güzel genç bir kız...

Sana Bir Sır Vereceğim Cuma FOX'ta başlıyor!

Kadrosunda deneyimli ve tanınmış oyuncular barındıran Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde, Murat Han ve Esra Ronabar başrollerde olacak.

Yönetmenlik koltuğunda ise Cevriye Demir oturacak..

Kim kimdir?

Mehmet (Murat Han): Ailenin Babası, normal bir baba. İyi niyetli, sevgi dolu, neşeli. Tek kötü özelliği ne mi? Biraz sakar, ne zaman doğru yapmaya çalışsa tersi olur. Oldukça klasik bir adam. Hem anne hem baba olmuştur Gürcan’a. Zamanla Gürcan’ın olağanüstü güçleri olduğunu farkettiğindeyse hayat karmaşık bir hal alır. Ve artık sadece Gürcan’a değil onun gibi olağanüstü güçleri olan bir çok çocuğa babalık yapar.

Sevgi (Esra Ronabar): Ailenin Annesi. Çok cesur bir kadın. Sert ve mükemmeliyetçi bir yapısı var. Ama aslında çok güzel ve uysal biri. Kurallara uymayı sevdiği de ayrı bir gerçek. Kızının kaybolmasından sonra tanıştığı Mehmet ile hayatın zorluklarına göğüs germeye çalışırlar. Artık yeni nir aileleri olmuştur. Bu yeni aileye bağlanmaktan korkar, duygularını açmakta zorlanır. Kızını aramak için çıktığı bu yolda bir çok çocuğu olur.
[reklam]
Tilki (Ekin Koç): Ailenin en büyük oğlu. 18 yaşında görünmez bir genç. Onu belirleyen özelliği taktığı güneş gözlükleri. Asi ruhlu, umursamaz ama yalnız yaşamaya alıştığı için de kendi sorunlarını çözmeye alışık. “Tilki’nin kimseye ihtiyacı yoktur. “ Dışarıdan görünenin aksine Tilki, oldukça sevecen sevilmeye ihtiyaç duyan biri. Onun içeri kimseyi almamak için ördüğü duvarlar anormal aile ile yavaş yavaş çökmeye başlar. Tatmadığı bu yeni duyguları çok sever. Yakışıklılığı sayesinde komşunun meraklı kızı Çağla’nın radarına girer. Aylin ise bu durumdan hiç hoşlanmaz.

Aylin (Demet Özdemir): Ailenin en büyük kızı:Elektrik kız, bu nedenle sürekli eldiven giymek zorunda. Sevdiklerine zarar vermek korkusuyla çıplak elle hiç kimseye dokunamıyor. Yeni ailesinin yanında kendini normal hissettiği için mutlu olur. Aylin oldukça mükemmel sayılabilecek biri arkadaş canlısı, komik, sevecen. Üstelik çok güzel ve çekici. Tilki’yle aralarındaki yakınlaşmalar da kaçınılmaz bu durumda.

Burak (Burak Can): Anormal ailenin ortanca çocuğu. 16 yaşında biraz tuhaf bir çocuk. Metamorfik, utangaç ve içine kapanık biri. Kendini bir ucube olarak görür ve bundan son derece rahatsızdır. Dokunduğu insanın şekline bürünmesi onun en büyük problemi. Normal biri gibi yaşayabileceği bir aile onun en büyük hayalidir.

Bora Öztürk (Melih Can): Komşunun oğlu. Afacanlığı, asiliği ve hınzırlığıyla problem çocuk olarak bilinir. Tam bir baş belasıdır. Kötü niyetli planlar yapar, gerçekleştirmeye çalışır. Bu tavırlarıyla annesini bile usandırmıştır.

Çağla Öztürk (Dila Danışman): Komşunun kızı:Aylin’in rakibi olan Çağla Aylin’in tersine bencil, titiz ve kibirli biridir. Başkalarının hatalarını arar. Sıradanlıktansa nefret eder. Aslında hiç kendine güveni olmayan annesini tatmin etmekten başka bir amacı olmayan bir kızdır. Zengin olup, özel okula gidiyor olması ona istediği parlaklığı vermez. Oysa çevresinin onu takdir etmesi için yapmayacağı şey yoktur. Yeni bir aileyle komşu olmak onun için çok heyecanlı olacaktır.

Gürcan (Metehan Sezer): Ailenin küçük oğlu. 10 yaşında ama tam bir tatlı baş belası. Telekinetik güçlerinin babası tarafından farkedilmesi anormal ailenin de temellerini atar. Neşeli ve güleryüzlü bir çocuktur. Çok sakar olması sürekli takılıp düşmesine neden olur. Babasından aldığı bir özellikse, ne zaman bir şey yapmaya kalksa felaketle sonuçlanmasıdır. Hiperaktif hayalperest yaramaz ama aslında iyi niyetlidir bir çok çocuk gibi. Annesini çok özlese de babasına bunu belli etmez ve yeni ailesiyle normal hissetmeye, mutlu olmaya çalışır.

Zeynep (Su Burcu Yazgı Coşkun): Ailenin en küçük kızı. Telapatik güçleri nedeniyle başkalarını duymamak için sürekli kulaklık takar. Atak, akıllı ve masum bir çocuktur. Aklından geçeni olduğu gibi söyler. Sevgi dolu ve sevecen olmasına rağmen yetimhanede büyüdüğünden aile sevgisi nedir bilmez. Anormal aile ise tam onun aradığı ailedir.

 

 

SANA BİR SIR VERECEĞİM tanıtım videolarını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin