30 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları! Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Gülperi reytingleri

30 Kasım 2018 Cuma günü reytingleri belli oldu. Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyabildi mi? AB'de İstanbullu Gelin rakiplerini geçebildi mi? Şahin Tepesi yeni bölümüyle üst sıralara çıkabildi mi? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
01 Aralık 2018 - 11:31
Reyting

30 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

Kanal D'nin yıllardır zirvede yer alan dizisi Arka Sokaklar, Star TV'nin özellikle AB kategorisinde iyi sonuçlar alan İstanbullu Gelin, Show TV'nin Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'li Gülperi, kısa sürede popülerliği yakalayan Kızım, TRT'nin Payitaht Abdülhamid ve atv'nin yeni sezon yapımlarından Şahin Tepesi dizilerinin reyting savaşından hangisi galip çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizin devamında...

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

30 Kasım 2018 reyting sonuçları (Total)

18-12/01/30-kasim-2018-total-reytingler.jpg

30 Kasım 2018 reyting sonuçları (AB)

18-12/01/30-kasim-2018-ab-reytingler.jpg

ARKA SOKAKLAR TÜM KİŞİLERDE HER ZAMANKİ GİBİ ZİRVEDE!

Heyecan verici gelişmelere sahne olan Arka Sokaklar'ın 497. bölümü tüm kişilerde zirveye çıktı.

Kanal D'nin Erler Film imzalı fenomen dizisi tüm kişilerde 10,98 reyting ve 22,77 izlenme payı alarak bir kez daha günün en çok izlenen yapımı oldu. Dizi, AB'de ise bir önceki haftaya bir sıra yükselişle 4. sırada günü tamamladı.

18-12/01/arkak-sokaklar-497-bolumden-kare.jpg

İSTANBULLU GELİN AB'DE EN ÇOK İZLENEN DİZİ!

Boranlar'ı bekleyen kötü sürpriz! Star TV'nin İstanbullu Gelin'i başarılı bir ekran grafiği çizdiği AB kategorisinde bir kez daha günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı yapım ekranlara gelen 64. bölümüyle AB'de Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in hemen ardında yer alırken; totalde ise bir önceki haftaya göre düşüş göstererek 10. sırada kendine yer buldu.

Dizi, Twitter'da #zamanabırak bölüm etiketiyle de en çok konuşulanlar arasındaydı.

18-12/01/stanbullu-gelin-64-bolum-fotograf.jpg

GÜLPERİ ZİRVEYİ ZORLUYOR!

Ejder yaptığı hatanın bedelini çok ağır biçimde ödedi... Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen ikilisinin paylaştığı Gülperi, Twitter'da #küçüğüm etiketinin kullanıldığı yeni bölümüyle tüm kişiler kategorisinde bu hafta 2. sırada yer alıp Arka Sokaklar'ı takibini sürdürürken; AB kategorisinde 6. sırada kendine yer buldu ve başarılı bir hafta geçirdi.

18-12/01/gulperi-12-bolumden-kare.jpg

KIZIM İSTİKRARLI!

TV8'in ilk sezonunu sürdüren ve bu hafta Twitter'da bölüm etiketi olarak #benimkızım'ı kullanan Kızım dizisi yeni bölümüyle AB'de 3.; totalde ise 5. sırada günü tamamlarken istikrarlı ekran grafiğini sürdürdü.

18-12/01/kizim-tv8-afis.jpg

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD AB'DE ÜSTLERDE!

"Evladımdan vazgeçerim lakin bu devletin şehzadesinden vazgeçmem!" TRT 1'in tarihi dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, Twitter'da #Abdülhamid etiketinin kullanıldığı 63. bölümü ile AB'de 5. sırada yer alırken; totalde ise 11. sırada kendine yer buldu.

18-12/01/payitaht-abdulhamid-63-bolumden-kare.jpg

ŞAHİN TEPESİ 2. BÖLÜMÜNDE NASIL BİR EKRAN PERFORMANSI SERGİLEDİ?

"Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı... Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır..."

İlk bölümüyle totalde 13., AB'de 15. sırada yer alan atv'nin yeni dizisi Şahin Tepesi, yeni bölümüyle her iki kategoride 12. sırada günü tamamladı.

Dizi, ilk bölümüne kıyasla her iki kategoride rakamlarını yukarıya çekmesine rağmen ortaya çıkan reytingler güçlü rakipleriyle mücadele edebilmesi için henüz yeterli seviyede değil. Bir sonraki bölümünde daha dikkat çekici bir çıkış yapamadığı takdirde dizinin pek uzun soluklu olamayacağı gözüküyor.

18-12/01/ahin-tepesi-2-bolum-fotograf.jpg

Arka Sokaklar 497. Bölüm "Zeyno Öldü mü?":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin