Tommy Johnagin'den CBS'e aile komedisi: Be Here Now

Komedyen Tommy Johnagin, CBS kanalı için "Be Here Now" isimli bir komedi dizisi hazırlıyor. Be Here Now dizisinin detayları...

Amerikan ulusal kanallarından CBS, komedyen-senarist Tommy Johnagin (Man with a Plan), Fulwell 73 (Late Late Show with James Corden, Happy Together) ve CBS TV Studios iş birliğiyle hazırlanan yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"BE HERE NOW" DİZİSİNİN KONUSU

Çoklu kamera tekniğiyle çekilecek "Be Here Now" isimli komedi dizisinin konusuna bakacak olursak;

Johnagin'in senaryosunu kaleme aldığı Be Here Now'ın hikayesi; karısının geniş ailesine yakın olmak amacıyla hayatını ve çocuklarını Los Angeles'tan, Illinois'te küçük bir kasabaya taşıyan genç bir dul erkek üzerine odaklanıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Johnagin ile birlikte Fulwell 73'ten James Corden, Ben Winston ve Jeff Grosvenor projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

18-12/01/tommy-johnagin-stand-up.jpg

18 yaşından itibaren çeşitli stand-up gösterileri gerçekleştiren Johnagin ayrıca Fulwell'in yapımcısı olup Corden'ın sunduğu CBS'in Late Late Show'u gibi çeşitli programlarda boy gösterdi.

Johnagin, yazar-yapımcı olarak ise CBS/CBS TV Studios'un Man With a Plan dizisinde görev yapıyor.

Be Here Now'ın senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin