Komedyen Iliza Shlesinger ve CBS'in yolları Halfway There dizisiyle kesişiyor!

Ünlü stand-up komedyeni Iliza Shlesinger, CBS kanalı için hazırlanan komedi dizisi Halfway There'in başrolü oldu. Halfway There nasıl bir dizi?

CBS, stand-up gösterileriyle dikkat çeken komedyen Iliza Shlesinger'in başrolünde yer aldığı yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı: "Halfway There"

Avalon Television ve ABC Studios ortak yapımcılığında çoklu kamera tekniğiyle çekilecek dizide Shlesinger oyunculuk yanında I Hate My Teenage Daughter yaratıcıları Sherry Bilsing-Graham ve Ellen Plummer-Kreamer ile birlikte senaryoyu kaleme alacak.

"HALFWAY THERE" KONUSU

Bu üç ismin kaleminden çıkan Halfway There'in hikayesi; sanatını icra ederken kadınlara yol gösterme konusunda kendisiyle övünen bir komedyen (Shlesinger) üzerine odaklanıyor.

Üvey kız kardeşinin yanına taşınması sonrasında gösterilerinde kullandığı malzemeyi artık gerçek yaşama taşımak zorunda kalacak olan komedyenimiz böylelikle bir nevi teste tabi tutulacaktır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Shlesinger, Bilsing-Graham, Plummer-Kreamer ile birlikte Avalon TV'den Kara Baker ve David Martin projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

18-11/30/elder-millennial.jpg

Son dönemde, Netflix aracılığıyla izleyenlere ulaşan stand-up özel gösterilerinin dördüncüsü Elder Millennial ile izlediğimiz Shlesinger bu gösterisinde 35 yaşında yaşam, bu yaşa kadar yaşanan saçmalıklar ve gelecekte yaşanacak şeyler hakkındaki tartışmasız gerçekleri inceliyor.

Vizyona yeni giren filmlerden Mark Wahlberg ve Rose Byrne'lı Instant Family'de rol alan oyuncu ayrıca çekimleri devam eden Wonderland'in de oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Shlesinger'in geçen sene yayımlanan Girl Logic: The Genius and the Absurdity isimli bir de kitabı bulunuyor.

18-11/30/i-hate-my-teenage-daughter.jpg

Komedi dizisi I Hate My Teenage Daughter'ın yaratıcıları olarak bilinen Bilsing-Graham & Ellen Plummer-Kreamer ise ayrıca Friends ve New Adventures of Old Christine gibi dizilerde yazar/yürütücü yapımcı olarak görev yaptı.

Halfway There dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin