Modern Family ekibinin komedi dizisi Happy Accident'e deneme bölümü onayı çıktı!

ABC kanalı, Abraham Higginbotham ve Jon Pollack ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Happy Accident dizisi için pilot bölüm siparişi verdi. Happy Accident dizisinin konusu ne?

Amerikan ulusal kanallarından ABC, Modern Family yazarlarının elinden çıkan, tek kamera yöntemiyle çekilecek "Happy Accident" isimli komedi dizisi için deneme bölümü siparişi verdi.

"HAPPY ACCIDENT" DİZİSİNİN KONUSU

Modern Family yazarları Abraham Higginbotham ve Jon Pollack, 20th Century Fox TV ve ABC Studios ortaklığıyla hazırlanan dizinin konusu şöyle:

Higginbotham ve Pollack'ın yazarlık yanında yürütücü yapımcılığını da üstlendikleri Happy Accident'in hikayesi; Pittsburgh'lu iki aileye odaklanıyor: Üç yetişkin kızı olan bir baba ve tıp öğrencisi oğlu olan bir otel barı şarkıcısı anne.

Bu iki aile onlarca yıl süren bir sırrın ortaya çıkışının ardından artık birlikte yaşamak zorundadır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

20th TV yapımı ödüllü ABC komedisi Modern Family'de yazar-yürütücü yapımcılık yapan Higginbotham ve Pollack ikilisinden Pollack geçmiş dönemde NBC'de tek sezon süren sitcom Perfect Couples'ın ortak yaratıcısıydı.

Pollack ayrıca Up All Night ve Go On gibi komedi dizilerinde yürütücü yapımcılık yaptı.

18-11/30/happy-accident-yazarlari.jpg

Higginbotham ise Ugly Betty, Will & Grace ve Arrested Development gibi önemli komedi dizilerinde yazar/yürütücü yapımcı olarak görev yaptı.

Dizinin oyuncu kadrosu ve pilot bölüm yönetmeni için arayışlar sürerken, çekimlere senenin ilk aylarında başlanması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin