Nina Dobrev'li Fam dizisinin başlangıç tarihi belli oldu!

CBS'in yeni komedi dizisi Fam'in başlangıç tarihi duyuruldu.

Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Nina Dobrev'i ekranlara geri döndüren CBS komedisi "Fam"in başlangıç tarihi belli oldu.

FAM 1. SEZON BAŞLIYOR!

Kapital Entertainment ve CBS TV Studios ortaklığında hazırlanan dizi 10 Ocak 2019 Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

18-11/30/fam-dizisi-baslangic-tarihi.jpg

Dizi, 13 bölümlük yeniden çevriminin sonlanmasıyla birlikte Murpy Brown'ın zaman dilimine geçmiş olacak.

Perşembe akşamı The Big Bang Theory, Young Sheldon ve Mom'ın ardından iyi bir zaman diliminde ekranlara gelecek olan Fam bakalım bu avantajını kullabilecek mi...

"FAM" KONUSU

Fam'ın hikayesi; yeni nişanlısı Jay (Tone Bell) ve onun örnek ailesiyle birlikte düzgün bir aile yaşantısı hayal eden Clem (Dobrev) isimli bir kadını merkezine alıyor.

18-11/30/fam-cbs-foto.jpg

İşleri berbat etmekte üstüne olmayan 16 yaşındaki üvey kız kardeşi Shannon'ın (Odessa Adlon), kendisinden pek farkı olmayan babasından kaçarak yanına yerleşmesiyle Clem'in hayallerinin suya düşmesi konu ediliyor.

"FAM" OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda bu üç ismin dışında Brian Stokes Mitchell (The Path) ve Sheryl Lee Ralph (Ray Donovan) ikilisi de bulunuyor.

18-11/30/fam-foto.jpg

Geçtiğimiz haftalarda kamera arkasında yaşanan gelişme sonucu ortak showrunner Bob Kushell'ın ekiple ilişkisi görevi kötüye kullandığı gerekçesiyle sonlandırılmıştı.

Projenin yürütücü yapımcı kadrosu Corinne Kingsbury, Aaron Kaplan, Wendi Trilling ve Dana Honor'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin