Nina Dobrev'li Fam dizisinin ekibinde kovulma vakası!

CBS'in sezon ortası dönem dizilerinden Fam ekibinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

The Vampire Diaries dizisi ile birlikte kendisine geniş bir hayran kitlesi edinen Nina Dobrev'in sezon ortası dönemde CBS ekranlarında başlayacak yeni komedi dizisi "Fam"ın ekibinde beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti.

BOB KUSHELL EKİPTEN KOVULDU!

Dizinin ortak showrunner'ı Bob Kushell'ın diziyle ilişkisi görevi kötüye kullandığı gerekçesiyle sonlandırıldı.

18-11/06/bob-kushell.jpg

CBS kanalı temsilcisi konunun detaylarıyla ilgili yorum yapmaktan kaçınırken; TVLine ekibinin içerden aldığı bilgiye göre ayrılığın ardında yatan neden Kushell'in sette kullanmış olduğu yakışıksız dil.

Kushell geçmiş dönemde CBS'in Me, Myself & I, ABC'nin The Muppets ve FX'in Anger Management dizilerinde yazar-yürütücü yapımcı olarak görev yapmıştı.

18-11/06/fam-dizi-cbs.jpg

Bundan sonraki süreçte aynı zamanda senaryoyu da kaleme alan Corinne Kingsbury (Sin City Saints, The Newsroom), sit-com'un tek showrunner'ı olarak görevini sürdürecek. Yürütücü yapımcılığa yükselen Joe Port ve Joe Wiseman ikilisi Kingsbury'nin destekçileri olacaklar. 13 bölümlük ilk sezon siparişi bulunan dizinin on bölümünün çekimleri tamamlanmış durumda.

FAM DİZİSİNİN KONUSU

Fam'ın hikayesi; yeni nişanlısı Jay (Tone Bell) ve onun örnek ailesiyle birlikte düzgün bir aile yaşantısı hayal eden Clem (Dobrev) isimli bir kadını merkezine alıyor.

18-11/06/fam-dizi-izle.jpg

İşleri berbat etmekte üstüne olmayan 16 yaşındaki üvey kız kardeşi Shannon'ın (Odessa Adlon), kendisinden pek farkı olmayan babasından kaçarak yanına yerleşmesiyle Clem'in hayallerinin suya düşmesi konu ediliyor.

Kapital Entertainment ve CBS TV Studios ortaklığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda bu üç ismin dışında Brian Stokes Mitchell (The Path) ve Sheryl Lee Ralph (Ray Donovan) ikilisi de bulunuyor.

Fam dizisinin resmi prömiyer tarihi henüz duyurulmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin