Ben Kingsley'li Epix dizisi Our Lady, LTD'nin çekimleri başlıyor!

Ben Kingsley, Jimmi Simpson ve Jacki Weaver'lı Our Lady, LTD dizisinin oyuncu kadrosu şekillendi. Our Lady, LTD dizisinin konusu...

Amerikan premium kablolu kanallarından Epix'in 2019 senesi içinde ekranlara gelmeye başlayacak modern kara draması "Our Lady, LTD"nin oyuncu kadrosu şekillendi.

OUR LADY, LTD DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Oscar ödüllü Ben Kingsley, son olarak Westworld'de izlediğimiz Jimmi Simpson ve iki Oscar adaylığı bulunan Jacki Weaver dışında Luis Guzmán (Narcos) ve Kurtwood Smith'i (Patriot) halihazırda kadrosunda bulunduran diziye Damon Herriman (100 Bloody Acres) ve Chris Conrad (Patriot) ikilisi kadrolu oyuncu olarak; Terry O'Quinn (Patriot, Castle Rock) tekrar eden bir rolle, Hana Mae Lee (Pitch Perfect) ise konuk oyuncu olarak dahil oldular.

18-11/06/damon-herriman-chris-conrad.jpg

"OUR LADY, LTD" KONUSU

Patriot dizisinin yaratıcısı Steve Conrad ve ortak yapımcısı Bruce Terris'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; şüphelendiğinden çok daha tehlikeli biri olduğu ortaya çıkan pastör Byron Brown'ı (Kingsley) ağına düşürmeye çalışan üçkağıtçı James'e (Simpson) odaklanıyor.

Kilise cemaatince Pa ve Ma olarak bilinen pastör ve karısı (Weaver), hayatlarını kurtarma adına yüzlerce masum insanı dini kullanarak kandırmıştır.

18-11/06/ben-kingsley-foto.jpg

MGM Televison yapımcılığında hazırlanan Our Lady, LTD'nin yürütücü yapımcı kadrosu Steve Conrad, Bruce Terris, Todd Black, Jason Blumenthal ve Steve Tisch'ten oluşuyor.

18-11/06/jimmi-simpson-foto.jpg

Conrad'ın altı bölümün yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin