Ahmet Kural adliye çıkışı protesto edildi!

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan ve uzaklaştırma kararı çıkarılan Ahmet Kural, ifade vermek üzere gittiği adliye çıkışında protesto edildi.

Merve Mutlu
05 Kasım 2018 - 15:48
Magazin

Ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan ve uzaklaştırma kararı çıkarılan oyuncu Ahmet Kural, öğleden sonra avukatı Sibel Aydın ile birlikte, ifade vermek üzere adliyeye geldi.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek ifade veren Ahmet Kural, savcının bulunduğu kata çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. 

18-11/05/adliye-ahmet-kural.jpg

Ahmet Kural cephesinden ifadeye yönelik açıklama 

birgun.net'in haberine göre; Adliye çıkışı açıklama yapan Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın, "Olayı tüm ayrıntılarıyla anlattık. Toplum tek taraflı yönlendirilmiş ve algı yaratılmıştır. Adil yargılanma hakkına herkesin saygı duyması gerekiyor. Sıla hanımın avukatı olan meslektaşımı şikayet edeceğim. Müvekkilimin asılsız iddialar hakkında yasal sürece yarından itibaren başlıyoruz" dedi. 

18-11/05/ahmet-kural-adliye-sila.jpg

Olayın ardından "Başta Sıla olmak üzere tüm kadınlardan özür dilerim" diyen Ahmet Kural ise, "İfademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Böyle bir konuyla adım anıldığı için herkesten çok özür dilerim. Yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" dedi. 

Ahmet Kural ve avukatı Sibel Aydın açıklama yaparken, adliye çevresindeki insanların sözlü protestosuna uğradı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin