İstanbullu Gelin yeni oyuncu Eylül Su Sapan (Özgür) kimdir?

Gerçek bir hikayeye dayanan dizide bu akşam yeni bir karakter ile tanışacağız. İstanbullu Gelin'in yeni karakteri Özgür (Eylül Su Sapan) kimdir?

Nurşah
30 Kasım 2018 - 17:05
Yeni Bölüm

İstanbullu Gelin bu akşam 64. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak! Gerçek bir hikayeye dayanan sevilen dizide yepyeni bir karaktere merhaba diyeceğiz. İstanbullu Gelin Özgür (Eylül Su Sapan) kimdir?

18-11/29/istanbullu-gelin-ozgur-kim.jpg 

İstanbullu Gelin Özgür kimdir?

Bu akşam ekrana gelecek olan bölümde yeni bir karakter olan Özgür ile tanışacağız. Faruk'un asistanı olarak diziye katılacak olan Özgür, isminden dolayı başta Süreyya olmak üzere herkes tarafından erkek olarak düşünülmüştü. Düzenlenen bir davet sırasında Özgür'ü gören Süreyya, ufak çaplı kıskançlık krizlerine de girecek. Aynı zamanda Okan'ın kuzeni olan yeni gelen asistanın hem kadın hem de oldukça güzel olması ortalığın birazcık karışmasına sebep olacak gibi görünüyor!

İstanbullu Gelin dizisinde Özgür karakteri genç ve güzel oyuncu Eylül Su Sapan tarafından canlandırılacak... Merakla beklenen dizi yeni bölümü ile 30 Kasım Cuma akşamı Star Tv ekranlarında olacak!

 18-11/29/eylul-su-sapan-kimdir.png

Eylül Su Sapan kimdir?

1993 senesinde dünyaya gelen güzel oyuncu an itibarıyla 25 yaşındadır. Lise eğitiminden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi bünyesinde oyunculuk eğitimleri almıştır. Kamera karşısına çıktığı ilk proje ise Show Tv ekranlarının bir dönem oldukça beğeni toplayan dizisi Pis Yedili'dir. 2011 senesinde yayınlanmaya başlayan Pis Yedili dizisi izleyiciler tarafından büyük bir beğeni kazanmış ve üç sene boyunca yayında kalarak 2014 senesinde final yapmıştı. Eylül Su Sapan, dizide Melis karakterini canlandırmıştır. 

Ardından Beş Kardeş ve Klavye Delikanlıları gibi sevilen dizilerde yer almıştır. Genç oyuncu İstanbullu Gelin dizisinde Özgür karakteri ile karşımıza çıkacak!

İstanbullu Gelin 64. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin