Muhteşem İkili'de Barca ve MKC için hesap kapatma vakti geldi'

Kanal D'nin sevilen dizisi Muhteşem İkili'de heyecan yine dorukta. Barca ve MKC'nin hikayesi son hız devam ediyor.

Merve Mutlu
30 Kasım 2018 - 17:03
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Muhteşem İkili, heyecan dolu bölümlerle devam ediyor. Başrollerinde Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in yer aldığı dizi, perşembe akşamları izleyicileri ekran başına kilitliyor. 

Muhteşem İkili, Barca ve MKC, üstlerine atılan iftiralardan temize çıkıp, yüzlerini saklayan patronun kim olduğunu aramaya başlarlar.

18-11/30/barca-ve-mkc.png

Muhteşem İkili'nin kendini aklamak için Semih'i bulup konuşturmaya çalışması üzerine, Semih'in konuşmasından korkan Demiray ortaya çıkmak zorunda kalmıştı. Kaçma planını çoktan hazırlayan Demiray'ın kaçmasına engel olan Barca ve MKC, yıllardır peşinde oldukları adamın eski okul arkadaşları olduğunu öğrenirler. 

Demiray'ın akademiye giriş nedeni de kirli işlerinin üstünü örtmek istemesidir. Barca'nın karısının ölümünde parmağı vardır.  Barca ve MKC, Demiray'ı karşılarında suç şebekesinin başı olarak görünce şok olmuşlardır. Karısını öldüren kişi Barca'nın önünde duruyordur. MKC, Demiray'ın silahına davranmasına fırsat vermeden onu vurarak yaralar. Barca, elini silahına atar ve geçmişin öcünü almak için Demiray'ın üzerine gider.

Barca Demiray'ı öldürecek mi?

18-11/30/muhtesem-ikili-1543587767.png

Demiray'ı öldürmeye kararlı olan Barca, silahı Demiray'ın kafasına dayar. Demiray da, Barca'nın kendisini öldürmesi için tahrik eden cümleler kurar. Tetiği çekeceği sırada ona MKC engel olmaya çalışır. Barca kanun ve kanunsuzluk arasında kalmıştır. Öldürürse kişisel intikamndan dolayı tekrar hapse gidecektir. Öldürmezse, karısının katili hapiste de olsa yaşamına devam edecektir. Barca, Demiray'ı öldürecek mi yoksa babası Feridun ve MKC'yi dinleyerek vaz mı geçecek?

Muhteşem İkili'de duygusal anlar

18-11/30/muhtesem-ikili-ask.jpg

Bu arada Mustafa Kerim Can'ın (MKC) kardeşi Nilüfer ile Mert Barca'nın (Barca) yakınlaştığı anlar da dikkat çekiyor. MKC'de uzun zamandır ayrı olduğu eski eşi Yağmur ile tekrar yakınlaşmıştır. 

Muhteşem İkili'nin 6.bölümünde neler olacağını öğrenmek için 6 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarını açmayı unutmayın.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin