Stan Lee'nin The B-Team isimli süperkahraman dizi projesi hayat geçiyor!

Stan Lee aramızdan ayrıldı ancak fikirleri canlılığını koruyor. Lee'nin fikrinden yola çıkılarak hazırlanan The B-Team nasıl bir dizi olacak?

Spider Man, Fantastik Dörtlü, X-Men, Daredevil, Hulk ve Iron Man gibi süperkahraman karakterlerinin yaratıcısı Stan Lee hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda 95 yaşında hayatını kaybetmişti.

Lee aramızdan ayrılsa da fikirleri yaşamaya devam edecek gibi! Marvel Comics'in ikon isminin süper kahraman projesi "The B-Team" Güney Koreli bir yapım şirketi tarafından hayata geçiriliyor.

"THE B-TEAM" DİZİSİNİN KONUSU

Studio Invictus'un Lee'nin fikrinden yola çıkarak geliştirdiği ve gerçek oyuncularla çekilecek The B-Team'in hikayesi; az bilinen süper kahramanlardan oluşan bir ekibin kendilerini yaratan çılgın bir bilim adamına karşı verdikleri mücadeleyi konu ediniyor.

18-11/30/stan-lee.jpg

"THE B-TEAM" NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kore ve Çin versiyonu olmak üzere iki farklı versiyonda hazırlanması planlanan dizinin 2020 yılı içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Studio Invictus projede, 2017'de Lee'nin POW! Entertainment'ını satın alan Çin yapım şirketi Camsing International ve JYP Pictures ile birlikte çalışacak.

18-11/30/stan-lee-dizileri.jpg

The B-Team'in senaryosu ise Bread, Love and Dreams (Jeppangwang Kim Tak Goo) ve What's With This Family dizilerin arkasındaki tanınmış Güney Koreli yazar Kang Eun-kyung tarafından kaleme alınıyor.

Senaryo geliştirme çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosu hakkında şimdilik bir bilgi verilmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin