4N1K İlk Aşk yeni sezon heyecanı Fox Play'de yaşanacak! Çete geri dönüyor!

Geçtiğimiz yaz döneminin büyük bir heyecanla takip edilen dizisi 4N1K İlk Aşk yeni sezon heyecanı için hazırlıklar önümüzdeki günlerde başlayacak! Merakla beklenen dizi teknolojik ortamda Fox Play'de olacak!

Nurşah
09 Ocak 2019 - 11:34
Gündem

Başrollerinde Gözde Mutluer, Barış Yörük, Atakan Hoşgören, Sina Özer gibi genç ve yetenekli oyuncuların yer aldığı 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni sezon hazırlıkları çok kısa bir süre içerisinde başlayacak. Sevilen gençlik dizisinin yeni sezonu Fox Play'de izleyici karşısında olacak!

4N1K İlk Aşk yeni sezon heyecanı!

Fox Tv geçtiğimiz günlerde merakla beklenen ve özellikle gençler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen 4N1K İlk Aşk dizisi için bilgilendirme mahiyetinde bir fragman yayınladı! Fragmanda Yaprak ve çetesinin tüm üyelerinin bir arada olduğunu ve Fox Tv binasına sızarak Fox Play dijital ortamına dahil olduklarını izliyoruz...

19-01/09/4n1k-ilk-ask-ikinci-sezon.jpg

4N1K ikinci sezon bölümleri için çekimlerin önümüzdeki haftalarda başlayacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Seyircilerine diledikleri her an, reklamsız bir şekilde dizi ve programları dijital ortamda izleme fırsatı sunacak olan Fox Play, 4N1K İlk Aşk dizisi hayranlarının bir numaralı uygulaması olacak gibi görünüyor. Fox Play ile ilgili olarak henüz detaylı bir açıklama izleyicilerle paylaşılmadı! Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin