5 Haziran 2018 reyting sonuçları! Ufak Tefek Cinayetler, Kadın, EDHO dizilerinden hangisi birinci oldu?

5 Haziran Salı günü reyting sonuçları açıklandı! Sezon finali yaparak yayınlarına ara veren Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın dizileri reytinglerde ne yaptı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kaçıncı oldu?

Nurşah
06 Haziran 2018 - 10:20
Reyting

5 Haziran 2018 reyting sonuçları elimize ulaştı! Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler ile Fox Tv'nin salı günlerinde reyting rekortmeni olan dizisi Kadın dün akşam sezon finali bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytinglerde ne yaptı? Hangi dizi birinci oldu?

5 Haziran 2018 reyting sonuçları (Total)

18-06/06/5-haziran-2018-reyting-sonuclari.jpg

5 Haziran Salı reyting sonuçları (AB Grubu)

18-06/06/5-haziran-sali-reyting-sonuclari.jpg

Kadın tüm gruplarda lider!

18-06/06/kadin-sezon-finali-reyting.jpg

Fox Tv ekranlarının sevilen uyarlama dizisi dün akşam yine oldukça etkileyici bir bölümle ekranlardaydı. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Kadın 5 Haziran 2018 reyting sonuç listesinde hem total hem de AB gruplarında birinci oldu!

Ufak Tefek Cinayetler sezon finali reyting sonuçları

18-06/06/ufak-tefek-cinayetler-sezon-finali-reyting.jpg

Bir sezon boyunca kimin öldüğüne dair süregelen meraklı bekleyişimiz dün akşam yayınlanan sezon finali bölümü ile noktalandı! Ufak Tefek Cinayetler nefes kesen sezon finali bölümü ile 5 Haziran 2018 reyting sonuç listesinde AB grubunun ikinci, total grubunun ise dördüncü programı oldu...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5 Haziran reyting sonuçları

18-06/06/edho-5-haziran-2018-reyting-sonuclari.jpg

Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile totalde ikinci, AB grubunda ise üçüncülük koltuğuna yerleşti..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin