Yasak Elma Talat Bulut'tan taciz açıklaması!

Yasak Elma başrol oyuncusu Talat Bulut'un kostüm asistanı set çalışanına yönelik tacizde bulunduğuna dair iddialar dün magazin gündemine oturdu. Talat Bulut taciz iddialarına açıklık getirdi... Detaylar haberimizde!

Nurşah
06 Haziran 2018 - 11:45
Magazin

Pek çok başarılı filme ve projeye imzasını atan Talat Bulut hakkında geçtiğimiz gün ortaya atılan iddia sevenlerini büyük bir şoka uğrattı. Ünlü oyuncunun 19 yaşındaki bir set asistanını taciz ettiğine ilişkin dedikodular set ortamından magazin gündemine kadar ulaştı. Talat Bulut cephesinden konu ile ilgili açıklama da çok geçmeden geldi...

 

18-06/06/talat-bulut-taciz.jpg

Talat Bulut'tan taciz iddialarına yanıt

İddialara ilişkin açıklama ünlü oyuncunun avukatından geldi. Yapılan açıklama şu şekilde:

Müvekkilim Talat Bulut hakkında bir kaç gündür sosyal medyada ve bu gün diğer medya organlarında ortaya atılan iddialar tamamen asılsızdır.

Talat Bulut 42 yıl boyunca sanat hayatını saygın bir şekilde sürdürmüş ve toplumsal konulara duyarlılığı ile de sevenlerinin takdirini kazanmış, oldukça sevilen bir sanatçıdır.

Bir genç kız babası olan müvekkilim toplumun hassas olduğu bir konuda zan altında bırakılmış, toplum önündeki itibarı zedelenmeye çalışılmıştır.

Müvekkilim hakkında ki tüm iddiaları reddetmekle beraber konunun ilgili tarafına karşı yasal başvuru hakkımızı derhal kullacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.

Av.Hatice Ufuk Sıtkı

18-06/06/yasak-elma-talat-bulut-taciz.jpg

Öte yandan tacize uğradığını söyleyen 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Şimşek ise şunları söyledi:

Talat Bulut’un kravatını düzeltecektim, ‘Gel, arka tarafta bakalım’ dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var... 

Yarın dava açacağım şahitlerimle. Maddi-manevi tazminat davası değil ceza davası açacağım. Yaptıkları cezasız kalmamalı, başka kimse benimle aynı şeyi yaşamasın.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin