HBO'nun Euphoria dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu! Zendaya ve Eric Dane kadroda!

HBO kanalının aynı isimdeki İsrail dizisinden uyarlama çalışmalarını yürüttüğü Euphoria dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Euphoria dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
06 Haziran 2018 - 14:27
Gündem

Kaliteli dizilerin adresi olarak bildiğimiz HBO bir süre önce İsrail yapımı "Euphoria" dizisinden uyarlanacak yeni bir gençlik dizisi için deneme bölümü siparişi vermişti.

The Wizard of Lies (Yalanlar Büyücüsü) filminin yazarı Sam Levinson'ın senaryosunu kaleme aldığı Euphoria'nın oyuncu kadrosu için ilk açıklama geldi.

EUPHORIA DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU

Disney Channel dizisi Shake It Up (Haydi Çalkala) ile ünlenen genç oyuncu-şarkıcı Zendaya (The Greatest Showman, Spider-Man: Homecoming, K.C. Undercover) dizinin başrolüne getirildi.

18-06/06/zendaya-euphoria.jpg

Oyuncu kadrosundaki diğer isimlere bakacak olursak;

- Storm Reid (A Wrinkle in Time)
- Maude Apatow (Girls)
- Brian "Astro" Bradley (Red Band Society)
- Eric Dane (The Last Ship, Grey's Anatomy)
- Angus McLoud
- Alexa Demie (Love)
- Jacob Elordi (The Kissing Booth)
- Barbie Ferreira (Divorce)
- Nika King (Greenleaf)
- Hunter Schafer
- Sydney Sweeney (The Handmaid's Tale).

18-06/06/euphoria-oyunculari.jpg

EUPHORIA DİZİSİNİN KONUSU

Kids ve Trainspotting filmlerinin tarzına benzetilen Euphoria'nın hikayesi; Zendaya'nın hayat vereceği pek dürüst olmayan, uyuşturucu bağımlısı 17 yaşındaki Rue'nin anlattığı hikayelere dayanıyor.

Dizinin hikayesi uyuşturucu, seks, kimlik arayışı, travma, sosyal medya, aşk ve arkadaşlık gibi unsurlar üzerinden ilerleyecek.

18-06/06/eric-dane.jpg

Orijinal Euphoria'nın hikayesi; belirsiz geleceklerini anlamlandırmak adına uyuşturucu, seks ve şiddet gibi unsurlara başvuran bir grup lise öğrencisine odaklanıyordu.

Kısa film çalışmalarının ardından bu yıl düzenlenen Sundance Film Festivali'nde ilk gösterimini yapan Never Goin' Back isimli filmle ilk uzun metrajlı film yönetmenliği deneyimini yaşayan Teksaslı film yapımcısı Augustine Frizzell'i deneme bölümü yönetmen koltuğunda göreceğimiz dizide Levinson ile birlikte Ron Leshem, Daphna Levin, İsrail yapımı orijinal dizinin yaratıcılarından Tmira Yardeni, Hadas Mozes Lichtenstein, Mirit Toovi, Yoram Mokadi, Ravi Nandan, Kevin Turen ve Gary Lennon gibi isimler yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin