HBO'nun İsrail'den uyarlanan Euphoria dizisinin yönetmeni belli oldu!

HBO kanalının İsrail yapımı Euphoria dizisinden uyarladığı gençlik dramasının pilot bölüm yönetmen koltuğunda Augustine Frizzell oturacak. Euphoria dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
28 Mart 2018 - 00:41
Gündem

Oyunculuk ve yapımcılık kariyerinin yanında son dönemde yönetmenliğe eğilen Augustine Frizzell, HBO'nun İsrail yapımı "Euphoria" dizisinden uyarlayacağı dizinin deneme bölümünü yönetecek.

Kısa filmlerin ardından bu senenin başlarında Sundance Film Festivali'nde prömiyerini yapan Never Goin' Back isimli filmle ilk uzun metrajlı film yönetmenliği deneyimini yaşayan Teksaslı film yapımcısı Frizzell ayrıca projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

18-03/28/augustine-frizzell.jpg

The Wizard of Lies (Yalanlar Büyücüsü) filminin senaristi Sam Levinson'ın senaryosunu kaleme aldığı Euphoria'da Levinson ile birlikte Ron Leshem, Daphna Levin, İsrail yapımı orijinal dizinin yaratıcılarından Tmira Yardeni, Hadas Mozes Lichtenstein, Mirit Toovi, Yoram Mokadi, Ravi Nandan, Kevin Turen ve Gary Lennon gibi isimler yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

Geçtiğimiz haftalarda Kudüs'te düzenlenen INTV'ye (Innovative TV Conference) konuşmacı olarak katılım gösteren HBO Programlama Başkanı Casey Bloys'un duyurduğu projenin orijinali, Teddy Productions ve HOT3 kanalı ortaklığında 2012-13 yayın sezonunda 10 bölüm boyunca izleyicilerle buluşmuştu.

18-03/28/euphoria-dizisi-hbo.jpg

"EUPHORIA" DİZİSİNİN KONUSU

Kids ve Trainspotting filmlerinin tarzına benzeyen Euphoria'nın hikayesi; belirsiz geleceklerini anlamlandırmak adına uyuşturucu, seks ve şiddet gibi unsurlara başvuran bir grup lise öğrencisine odaklanıyor.

Bir gece kulübünün dışında öldürülen bir gencin gerçek hikayesini yansıtan dizide yaşanan bu trajedinin bir sene sonrasında gençlerin gerçeklerden kaçmak ve bu durumla baş edebilmek için girmiş oldukları yolda yaşadıkları ekranlara yansıtılıyor.

Uyarlama dizinin senaryo geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin