Avlu dizisi nerede çekiliyor? Karakuyu Cezaevi nerede?

Hapishanedeki kadın mahkumların hayatını işleyen konusu ile seyircileri ekran başına toplayacak olan Avlu dizisi nerede çekiliyor? Dizideki Karakuyu Cezaevi hangi şehirde?

Nurşah
28 Mart 2018 - 11:34
Yeni Bölüm

Başrollerinde Nursel Köse, Demet Evgar ve Ceren Moray'ın yer aldığı Avlu dizisi ekranlara gelmek için gün sayıyor. Merakla beklenen dizinin hapishane sahneleri nerede çekiliyor? Karakuyu Cezaevi nerede hangi şehirdedir?

18-03/28/avlu-karakuyu-cezaevi.jpg

Avlu dizisi nerede çekiliyor?

Star Tv ekranlarında 29 Mart Perşembe akşamı yayın hayatına başlayacak olan Avlu dizisinin çekimleri için özel bir plato kuruldu. Hapishane çekimlerinde kullanılan bu platonun hazırlanma süreci ise tamı tamına 4 ay sürdü. İç mekan ve dış mekan çekimleri için ayrı olarak hazırlanan ve masraftan kaçınılmayan platoda 70 kişinin emeği bulunuyor.

Karakuyu Cezaevi nerededir?

Dizinin geçtiği mekana ismini veren Karakuyu Cezaevi İstanbul Ümraniye'de yer almaktadır. Sadece bu dizi için oluşturulan dev bir plato olan bu mekanın her bir detay ayrıntılı olarak düşünülmüş ve gerçek bir hapishane ortamının yaratılması için dekor tasarımına da büyük önem verilmiştir.

"Bir avluya kaç ömür sığar"  sloganı ile yayın hayatına başlayacak olan Avlu dizisinin ilk bölümü izleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenmektedir. 

Fragman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin