Big Little Lies 2. sezona Douglas Smith dahil oldu!

HBO'nun ödüllü dizisi Big Little Lies'ın 2. sezon oyuncu kadrosuna Douglas Smith katıldı.

Volkan Küçükel
27 Mart 2018 - 23:29
Gündem

Geri dönüşü merakla beklenen HBO'nun Emmy ödüllü limitli dizisi "Big Little Lies"ın 2. sezon oyuncu kadrosuna yeni yüzler katılmaya devam ediyor.

BIG LITTLE LIES 2. SEZON OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR

Son olarak TNT'nin dönem draması The Alienist'te karşımıza çıkan 32 yaşındaki Kanadalı aktör Douglas Smith önemli bir rolle Big Little Lies'ın yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Smith dizinin yeni karakteri Corey Brockfield karakterine hayat verecek. Corey sıradışı bir sörfçü, gözü yükseklerde olan azimli bir deniz biyoloğu ve Jane'in (Shailene Woodley) çalışma arkadaşı olarak hikaye dahil olacak.

The Alienist'in ilk sezonunda Marcus Isaacson karakteriyle izlediğimiz Smith, HBO'nun Big Love dizisindeki Ben Henrickson rolüyle de hatırlanabilir. Mini dizi When We Rise, Vinyl ve Motive aktörün yakın geçmişte konuk oyuncu olarak göründüğü diziler arasında bulunuyor.

18-03/27/douglas-smith-big-little-lies.jpg

Woodley'e ek olarak Nicole Kidman (Celeste Wright), Reese Witherspoon (Madeline Martha Mackenzie), Laura Dern (Renata Klein), Zoë Kravitz (Bonnie Carlson), Adam Scott (Ed Mackenzie), Jeffrey Nordling (Gordon Klein), Iain Armitage (Ziggy Chapman) ve James Tupper (Nathan Carlson) birinci sezondaki rolleriyle geri dönen diğer isimler.

Ocak ayının sonlarına doğru duyurulduğu üzere Hollywood'ın yıldız ismi Meryl Streep, Perry karakterinin annesi Mary Louise Wright rolüyle kadroya dahil olmuştu.

18-03/27/douglas-smith-dizileri.jpg

Andrea Arnold (Transparent, I Love Dick) ikinci sezonda tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda otururken, ilk sezonun yönetmeni Jean-Marc Vallée yürütücü yapımcı pozisyonunda ekibe destek vermeye devam edecek. Vallée ile birlikte senarist David E. Kelley, Kidman, Per Saari, Witherspoon, Bruna Papandrea, Nathan Ross, Gregg Fienberg ve Arnold yeni sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

BIG LITTLE LIES 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri sürmekte olan yeni sezon bölümlerinin 2019'un ilk aylarından itibaren izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin