Meryl Streep Big Little Lies'ın 2. sezon kadrosunda!

Ödüllere doymayan usta aktris Meryl Streep, Big Little Lies dizisinin 2. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
24 Ocak 2018 - 23:58
Gündem

Yıldızlar geçidine hazır mıyız?

MERYL STREEP BU KEZ BİR TELEVİZYON DİZİSİNDE!

Oscar Ödülleri'nde en çok adaylık kazanan kadın oyuncu unvanına sahip Hollywood yıldızı Meryl Streep, HBO'nun Emmy ödüllü çok konuşulan dizisi "Big Little Lies"ın 2. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

18-01/25/hbo-twitter.jpg

STREEP'İN DİZİDEKİ ROLÜNÜN DETAYLARI

Peki, usta aktrisi dizide nasıl bir rolde göreceğiz?

Streep, dizinin ilk sezonunda Alexander Skarsgard'ın canlandırdığı Perry karakterinin annesi olan Mary Louise Wright rolüyle hikayede yer alacak.

Oğlu Perry'nin başına gelenlerin ardından torunlarının esenliği için endişe duyan Mary Louise, oğluyla ilgili bazı sorulara cevap alabilmek için Monterey'e adım atacak.

Bu gelişmeyle birlikte Meryl Streep, uzun süreli söylentilerin ardından 7 bölümlük ikinci sezon onayını alan Big Little Lies'ın yeni sezon oyuncu kadrosu için duyurulan ilk yeni isim oldu.

18-01/25/big-little-lies-meryl-streep.jpg

BIG LITTLE LIES 2. SEZON DETAYLARI

Liane Moriarty'nin aynı isimdeki romanından HBO ekranları için uyarlanan Big Little Lies'ın yeni sezon hikayesi için David E. Kelley kalemini oynatmaya devam ederken; ilk sezonun yürütücü yapımcı kadrosunda da yer alan yıldız oyuncular Nicole Kidman ve Reese Witherspoon ikilisi Celeste ve Madeline karakterleriyle karşımıza çıkmaya devam edecekler.

Shailene Woodley ve Laura Dern'in de aralarında bulunduğu orijinal oyuncu kadrosundaki isimlerin geri dönüşünün resmileşmesi için pazarlıklar artık son aşamaya gelirken; Andrea Arnold (American Honey, Transparent, I Love Dick) tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda oturan isim olacak. Jean-Marc Vallée ise yürütücü yapımcı pozisyonunda proje ekibinde yer almaya devam edecek.

İlk sezonun tüm bölümlerini yöneten Jean-Marc Vallée ile birlikte Kelley, Kidman, Per Saari, Witherspoon, Bruna Papandrea, Nathan Ross, Gregg Fienberg ve Arnold sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

18-01/25/big-little-lies.jpg

68 yaşındaki Meryl Streep'in yolu böylelikle Emmy Ödülü kazandığı 2003 yapımı mini dizi Angels In America'nın ardından bir kez daha HBO ile kesişmiş oluyor. Ağırlıklı olarak sinema filmleriyle tanıdığımız yıldız oyuncu 2010 ve 2012 yıllarında Showtime'ın Lisa Kudrow'lu Web Therapy dizisine konuk olmuştu. Streep ilk Emmy Ödülü'nü mini dizi Holocaust ile kazanmıştı.

Geçmiş dönemde The Hours filminde Nicole Kidman ile birlikte kamera karşısına geçen Streep, Kidman ile birlikte ilk kez bir televizyon işinde birlikte rol almış olacak.

Bu sene 90. kez düzenlenecek Oscar Ödülleri'nde The Post filmiyle en iyi kadın oyuncu kategorisinde adaylık kazanarak 21. Oscar adaylığını elde eden Streep bu alanda kırılması oldukça bir güç rekora imza atmış oldu.

BIG LITTLE LIES 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Mart ayı içinde prodüksiyonuna başlanması beklenen Big Little Lies'ın 2. sezon bölümleri 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin