Brett Dier CBS'in deneme bölümü siparişi verdiği History of Them'in erkek başrolü oldu!

Jane the Virgin'den tanıdığımız Brett Dier, CBS'in pilot bölüm siparişi verdiği komedi dizisi History of Them'in oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
24 Ocak 2018 - 23:50
Gündem

Jane the Virgin dizisi hayranlarının favori isimlerinden Brett Dier, CBS'in geçtiğimiz günlerde deneme bölümü onayı verdiği Ana Villafañe'lı komedi dizisi "History of Them"in erkek başrol oyuncusu oldu.

"HISTORY OF THEM" KONUSU

One Day at a Time ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Gloria Calderon-Kellett, Sony Pictures TV ve CBS TV Studios ortaklığında hazırlanan; Gloria Calderon-Kellett'ın senaryosunu kaleme alıp, Pamela Fryman'ın (How I Met Your Mother) yönetmen koltuğunda oturduğu yarı otobiyografik romantik komedi History of Them'in hikayesi Latin ve beyazlardan oluşan çok kültürlü bir topluluk içinde yaşayan Luna (Villafañe) ve Adam'a (Dier) odaklanıyor.

Luna ve Adam'ın birbirlerine nasıl aşık olduklarının hikayesi, gelecekteki kızlarının çiftin sosyal medya hesaplarını (Instagram/Twitter/ Facebook) kılavuz olarak kullanıp aktarması şeklinde ilerleyecek.

Adam, oldukça sevimli ve nerd bir çizgi roman çizeri. İlişkisiz yaşayamayan ve daldan dala atlayan Adam, uzun vadeli bir ilişkiye başlamadan önce isteklerine göre yaşama modundadır.

18-01/25/brett-dier-dizileri.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlere bakacak olursak; Felix Solis, Luna'nın sert görünümlü ancak oldukça anlayışlı ve nazik babası Manny Reyes; Lia Vidal, Luna'nın şirin görünümlü ancak inatçı ve taviz vermeyen annesi Tatiana "Tati" Reyes; Amit Shah ise ailesinin taşınması sonucunda Reyes'lerin kapı komşusu haline gelen, Luna'nın liseden beri en yakın arkadaşı Vikram Johar karakterlerine hayat verecekler.

18-01/25/gloria_calderon_kellett_and_ana_villafane_split.jpg

28 yaşındaki Kanada doğumlu Brett Dier'ı son olarak 2.5 sezon boyunca The CW'nun Jane the Virgin dizisinde Miami'de özel dedektiflik yapan Michael Cordero Jr. karakteriyle izlemiştik. Michael, kısa sürede dizinin en sevilen karakterlerinden birine dönüşmüştü.

Pretty Little Liars spinoffu Ravenswood'da Luke Matheson karakteriyle rol alan Dier'ı, The L.A. Complex (Brandon Kelly) dizisinde de izlemiştik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin