CBS'ten yeni bir komedi dizisi yolda: History of Them

CBS, History of Them isimli yeni bir komedi dizisi için pilot bölüm siparişi verdi.

Volkan Küçükel
23 Ocak 2018 - 14:58
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, "History of Them" isimli yeni bir komedi dizisi için pilot bölüm siparişi verdi.

Ana Villafañe (Max Steel), Lisa Vidal (Being Mary Jane), Felix Solis (Ten Days in the Valley) ve Amit Shah (The Hundred-Foot Journey) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran; çoklu kamera tekniğiyle çekilecek dizinin arkasında One Day at a Time ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Gloria Calderon-Kellett, Kellett'ın sözleşmesinin bulunduğu Sony Pictures TV ve CBS TV Studios bulunuyor.

18-01/23/gloria_calderon_kellett_and_ana_villafane_split.jpg

"HISTORY OF THEM" KONUSU

Gloria Calderon-Kellett'ın senaryosunu kaleme alıp, Pamela Fryman'ın (How I Met Your Mother) yönetmen koltuğunda oturacağı yarı otobiyografik romantik komedi History of Them'in hikayesine kısaca bakacak olursak;

Latin ve beyazlardan oluşan çok kültürlü bir topluluk içindeki Luna (Villafañe) ve Adam isimli iki arkadaşa odaklanan History of Them'de ikilinin birbirine nasıl aşık olduklarının hikayesi, gelecekteki kızlarının çiftin sosyal medya hesaplarını (Instagram/Twitter/ Facebook) kılavuz olarak kullanıp aktarması şeklinde ilerleyecek.

18-01/23/history-of-them-oyunculari.jpg

KİM-HANGİ ROLDE?

- Ana Villafañe, ailesiyle birlikte yemek kamyonu işletmeciliği yapan, aşkı arayan zeki ve gösterişli Luna,

- Felix Solis, Luna'nın sert görünümlü ancak oldukça anlayışlı ve nazik babası Manny Reyes,

- Lia Vidal, Luna'nın şirin görünümlü ancak inatçı, taviz vermeyen ve laf kalabalığını seven annesi Tatiana "Tati" Reyes,

- Amit Shah, Reyes ailesince benimsenmiş, hazır cevap ve iğneleyici bir tarzı olan; ailesinin taşınması sonucunda Reyes'lerin kapı komşusu haline gelen, Luna'nın liseden beri en yakın arkadaşı doktor Vikram Johar karakterine hayat verecek.

Glo Nation çatısı altında Gloria Calderon-Kellett ile birlikte Odenkirk Provissiero Entertainment'tan Marc Provissiero ile Pamela Fryman projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin