Genie Francis General Hospital'dan bir kez daha ayrılıyor!

General Hospital'ın Laura'sı Genie Francis ile yapımcılar yeni bir sözleşme konusunda anlaşmaya varamadı.

Volkan Küçükel
23 Ocak 2018 - 13:48
Gündem

1963 senesinden bu yana ekran macerasını aralıksız sürdüren ABC'nin gündüz kuşağı dizisi "General Hospital"ın takipçileri Laura Spencer'ı artık Port Charles etrafında daha az görecek!

Laura karakteriyle dizinin popüler çifti Luke ve Laura'nın önemli bir parçası olan aktris Genie Francis'in dizideki rolü bundan sonra azalıyor.

1977 senesinden günümüze kadar dönem dönem ara vererek karaktere düzenli bir şekilde başarıyla hayat veren ismin ana kadro için sözleşmesi yenilenmedi ve bundan sonra tekrar eden bir rolle zaman zaman hikayede karşımıza çıkabilecek.

Yeni bir yıl için sözleşmesinin uzatılması konusunda yaşanan anlaşmazlığın ardından Francis'in ilerleyen dönemde kadroya yeniden düzenli olarak dahil olabilmesi konusunda kapının açık bırakıldığı belirtiliyor.

18-01/23/luke-ve-laura-cifti.jpg

Anthony Geary'nin canlandırdığı Luke Spencer karakteri ile birlikte pembe dizi dünyasının en popüler ve konuşulan çiftlerinden birini oynayan Genie Francis, 1984 yılında dizi kadrosundan ayrılmış ve sonrasında defalarca geri dönmüştü.

2008-2013 yılları arasındaki ayrılığı döneminde 2011-2012 arasında The Young and the Restless'ta (Yalan Rüzgarı) Genevieve Atkinson karakteriyle karşımıza çıkan oyuncu, Geary'nin 2015'teki ayrılık kararı esnasında diziye tekrar dönüş yapmıştı.

18-01/23/genie-francis-general-hospital.jpg

Kariyeri boyunca üçü General Hospital, birisi The Young and the Restless'taki performansları için olmak üzere 4 kez Daytime (Gündüz Kuşağı) Emmy Ödülü adaylığı kazanan aktris, 2007 senesinde en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorisinde Laura Spencer rolüyle Emmy Ödülü'nü kazanmayı başarmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin