Hızlı ve Öfkeli tadında yeni dizi Curfew'i tanıyalım!

Sky'ın sokak yarışları temalı yeni dizisi Curfew'in oyuncu kadrosunda Sean Bean ve Malachi Kirby gibi isimler var.

Volkan Küçükel
25 Ocak 2018 - 15:18
Gündem

Sky One'dan güçlü oyuncu kadrosuyla The Fast and the Furious (Hızlı ve Öfkeli) film serisi tadında yeni bir dizi geliyor: "Curfew".

İlk sezonu birer saatlik 8 bölümden oluşacak ve oyuncu kadrosunda Game of Thrones yıldızı Sean Bean ve Malachi Kirby (Roots) gibi isimleri bulunduran diziyle ilgili diğer bilgilere bakacak olursak;

"CURFEW" KONUSU

Curfew'de bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Matthew Read'ın (Hammer of the Gods) senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; dünyanın en hızlı, en öfkeli ve yasadışı gece vakti sokak yarışlarında rekabet eden sıradan insanlara odaklanıyor.

Gece boyunca gösterişli araçlarıyla Londra'dan kuzeye, İskoçya istikametine doğru rekabet eden yarışmacılar nihai ödülün peşindedir: Hayatlarını kontrol eden totaliter hükümetin yasaklarını aşıp özgürlüklerini kazanmak.

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Tiger Aspect Productions ve Moonage Picturs ortak yapımcılığında hazırlanan Curfew'in yapım ekibinde Peaky Blinders yapımcılarından Will Gould, Matthew Read ve Frith Tiplady gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Colm McCarthy (Peaky Blinders) oturuyor.

18-01/25/sean_bean.jpg

OYUNCU KADROSU

Bean ve Kirby dışında dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Adrian Lester (Riviera), Phoebe Fox (Blue Iguana) Robert Glenister (Hustle, Spooks), Aimee-Ffion Edwards (Peaky Blinders, Troy: Fall of a City), Rose Williams (Reign, A Quiet Passion), Elijah Rowen (Vikings) ve Guz Khan (Borderline, Man Like Mobeen).

18-01/25/malachi-kirby.jpg

Sky Drama Bölümü Başkanı Anne Mensah yeni dizi projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Eğlendirici, duygusal olarak samimi, derin ve her şeyden önemlisi hızlı! Curfew, mükemmel bir Sky One dizisi. Matthew Read fantastik bir şekilde unutulmaz, bazen şok edici, daima büyüleyici karakterler yarattı. Her birinin hayatlarının yarışını kazanmasını isteyeceksiniz."

Curfew'in izleyicilerle ne zaman buluşacağı ilerleyen haftalarda duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin