Paul Bettany The Crown 3. sezonda rol almayacak!

Ünlü aktör Paul Bettany ile The Crown yapımcıları arasında anlaşma sağlanamadı.

Volkan Küçükel
25 Ocak 2018 - 21:55
Gündem

A Beautiful Mind, A Knight's Tale ve The Da Vinci Code gibi önemli filmlerle tanıdığımız aktör Paul Bettany'nin, Netflix'in The Crown dizisinin kadrosuna Edinburgh Dükü Prens Philip'in yeni halini canlandırmak üzere katılma görüşmeleri kısa sürerken görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı.

PAUL BETTANY, THE CROWN'DA OLMAYACAK!

Buna göre Paul Bettany, The Crown'ın 3. sezon kadrosunda olmayacak.

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen habere göre 46 yaşındaki İngiliz aktör anlaşmalar nihayete ererse iki sezon boyunca Matt Smith'in hayat verdiği karakterin yeni görünümüne bürünecekti.

Bettany'nin müzakerelerden neden çekildiği konusu net olarak belli değil ancak anlaşmaya varılmadığı kesin! Bettany'nin çalışma takvimindeki çakışmalar nedeniyle anlaşmanın sağlanamadığı konuşuluyor.

Olivia Colman'ın (Broadchurch) ilk iki sezon Claire Foy'un canlandırdığı Kraliçe Elizabeth, Helena Bonham Carter’ın (Les Misérables) ise Vanessa Kirby'nin hayat verdiği Prenses Margaret rollerini yeni sezonla birlikte devralacakları geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

18-01/25/paul-bettany-dizileri.jpg

Bu gelişme Bettany için bir ilk değil! Aktör geçmiş dönemde, modern cinsel terapinin kurucuları ve ilk uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson isimli Amerikalı psikiyatrların 1960'lı yıllarda gerçekleştirmiş olduğu cinsel devrimi anlatan Showtime dizisi Masters of Sex'in pilot bölümünde William Masters'ı oynamak üzere dizinin kadrosuna katılmış ancak sonrasında projeden çekilmişti. Rol, Michael Sheen'e giderken dizi dört sezon boyunca ekranlarda kalmıştı.

Bettany'i televizyon dünyasında son olarak Manhunt: Unabomber dizisinde Ted Kaczynski rolüyle izlemiştik.

PRENS PHILIP ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

The Crown ekibinin Prens Philip'in yeni halini canlandırmak üzere arayışları sürüyor. Kulislerde Michael Sheen ve David Tennant gibi oyuncuların da adı geçiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin