The Crown dizisine bir yıldız isim daha geliyor: Paul Bettany

Paul Bettany, The Crown'da Prens Philip karakterini canlandırmak üzere yapımcılarla görüşmelere başladı.

Volkan Küçükel
22 Ocak 2018 - 18:30
Gündem

Kraliçe II. Elizabeth'in hükümdarlığındaki siyasi çekişmeler, yaşanan ilişkiler, kişisel entrikalar ve 20. yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olayların yansıtıldığı Netflix'in tarihi draması "The Crown"ın 3. sezonu öncesi oyuncu kadrosu haberleri ve dedikoduları gelmeye devam ediyor.

Yeni sezonda mevcut karakterlerin ilerlemiş yaşlarına hayat vermek üzere bazı oyuncular daha önceden kadroya dahil olmuşlardı. Olivia Colman'ın (Broadchurch) ilk iki sezon Claire Foy'un canlandırdığı Kraliçe Elizabeth, Helena Bonham Carter’ın (Les Misérables) ise Vanessa Kirby'nin hayat verdiği Prenses Margaret rollerini devraldıkları geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

PAUL BETTANY "THE CROWN" YOLUNDA!

Ve gündeme gelen son haberlere göre Edinburgh Dükü Prens Philip'in yeni halini ünlü aktör Paul Bettany canlandırabilir.

18-01/22/prens-phillip.jpg

Söylentilere göre yapımcıların rol için hedeflediği isim Bettany ile görüşmeler başlamış durumda. Netflix cephesinden bu haberlerle ilgili bir yorum gelmezken, kaynakların müzakerelerin başladığını doğruladığı belirtiliyor.

Önümüzdeki aylarda vizyona girecek Solo: A Star Wars Story ve Avengers: Infinity War gibi filmlerin oyuncu kadrosunda yer alan 47 yaşındaki İngiliz aktör anlaşmalar nihayete ererse iki sezon boyunca Matt Smith'in hayat verdiği karakterin yeni görünümüne bürünecek.

18-01/22/matt-smith.jpg

Sinema kariyerinde A Beautiful Mind, A Knight's Tale ve The Da Vinci Code gibi önemli işler bulunan Bettany'i son olarak Manhunt: Unabomber dizisinde Ted Kaczynski rolüyle izlemiştik.

The Crown'ın yaratıcısı Peter Morgan yaptığı açıklamada, karakterlerin hikaye içerisindeki gidişata göre yaşlandıkça gerçekleşecek bu oyuncu değişikliklerinin çok önceden tasarlandığını dile getirmişti.

Dizinin 10 bölümden oluşan ikinci sezonu 08 Aralık 2017 tarihinde Netflix abonelerine sunulmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin