Snowpiercer dizisi başlamadan showrunner Josh Friedman ile yollar ayrıldı

Bir film uyarlaması olan TNT dizisi Snowpiercer'ın yaratıcı ekibinde değişikliğe gidildi ve Josh Friedman ile yollar ayrıldı.

Volkan Küçükel
22 Ocak 2018 - 22:31
Gündem

Geçtiğimiz günlerde TNT'den resmi dizi onayını kapan "Snowpiercer" için henüz geliştirme aşaması sürerken yaratıcı ekipte önemli bir ayrılık gerçekleşti.

SNOWPIERCER'DA BAŞLAMADAN AYRILIK!

Bong Joon-ho'nun 2013 yapımı bilim-kurgu, fütüristik gerilim türündeki aynı isimli filminin dizi uyarlaması olan projenin pilot bölümünü kaleme alan showrunner Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) ekipten ayrıldı.

Showrunner, yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapan Friedman ile yolların ayrılmasına yaratıcılık konusundaki prensip ayrılıklarının neden olduğu konuşuluyor.

Friedman'ın ayrılığının ardından gündemde şimdilik yeni bir isim yok. Yeni showrunner arayışlarına başlanmış durumda.

18-01/22/josh-friedman.jpg

"SNOWPIERCER" KONUSU

Hikayesiyle bizleri dünyanın tamamen donmuş boş bir arazi ve çorak topraklara dönüşünün yedi sene sonrasına götürecek dizide böylesine bir ortamda hayatta kalanların sürekli hareket halinde dünyayı çevreleyen devasa bir trenin içinde insanlığın son temsilcileri olarak yaşamlarını sürdürme çabalarını izleyeceğiz.

Hikayenin ilerleyişiyle birlikte insanların yaşam mücadelesinin yanında tren içindeki sınıf ayrımlarına, sosyal adaletsizliklere ve entrikalarla dolu olaylara tanıklık edeceğiz.

SNOWPIERCER OYUNCU KADROSU

Jennifer Connelly ve Daveed Diggs ikilisinin başrollerde yer aldığı Snowpiercer'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh (The Conjuring 2), Sasha Frolova, Katie McGuinness (Roots), Alison Wright (The Americans), Annalise Basso (Ouija: Origin of Evil, Oculus, Captain Fantastic), Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand ve Lena Hall gibi isimler bulunuyor.

18-01/22/snowpiercer-film.jpg

Pilot bölümünü Doctor Strange yönetmeni Scott Derrickson'ın yönettiği dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

Snowpiercer'ın bu sene içinde henüz belli olmayan bir tarihte izleyicilerle buluşmaya başlaması planlanıyor. Ancak yaratıcı ekipte gerçekleşen ayrılık bir ihtimal bu süreyi uzatabilir.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin