TNT'nin onaylanan yeni dizisi Snowpiercer'ı tanıyalım!

2013 yapımı aynı isimdeki filmden ekranlara uyarlanacak Snowpiercer, TNT'den resmi sezon onayını aldı.

Volkan Küçükel
10 Ocak 2018 - 18:21
Gündem

Geride bıraktığımız yaz döneminde pilot bölüm siparişi verilen 2013 yapımı bilim-kurgu, fütüristik gerilim türündeki "Snowpiercer" filminin dizi projesi kanaldan resmi dizi onayını aldı!

Tomorrow Studios, Turner's Studio T ve CJ Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan; oyuncu kadrosunda Jennifer Connelly, Daveed Diggs gibi dikkat çeken isimleri bulunduran Snowpiercer'ın pilot bölümünü Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) kaleme alırken Doctor Strange yönetmeni Scott Derrickson yönetmen koltuğunda oturan isim.

"SNOWPIERCER" KONUSU

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak Snowpiercer'da izleyicileri bekleyen hikaye şöyle:

Dizi, bizleri dünyanın tamemen donmuş boş bir arazi ve çorak topraklara dönüşünün yedi sene sonrasına götürüyor.

Böylesine bir ortamda hayatta kalanlar sürekli hareket halinde dünyayı çevreleyen devasa bir trenin içinde insanlığın son temsilcileri olarak yaşamlarını sürdürmeye çalışmaktadırlar.

Bizler ise merak uyandıran bu uyarlamada insanların yaşam mücadelesinin yanında tren içindeki sınıf ayrımlarını, sosyal adaletsizlikleri ve entrikalarla dolu olayları izleyeceğiz.

18-01/10/snowpiercer-dizisi.jpg

SNOWPIERCER OYUNCU KADROSU VE YAPIM EKİBİNDE KİMLER VAR?

Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand ve Lena Hall gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein (Aquarius, Prison Break, Teen Wolf) ve Becky Clements (Good Behavior, Aquarius, Last Man Standing), orijinal film ekibinden Bong Joon Ho, Park Chan-wook, Lee Tae-hun ve Dooho Choi bulunuyor.

TNT Orijinal Yapımlar Başkan Yardımcısı Sarah Aubrey yeni dizileri Snowpiercer ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bong Joon Ho'nun destansı filmi Snowpiercer'ın kişisel bir hayranıyım. O dünya ve karakterleri, farklı ve ödüllü oyuncu topluluğunu kullanıp geliştirerek Ho'nun özgün yaratıcılığını onurlandırma fırsatını fazla düşünmeden kabul ettik.

Irk, sınıf, toplumsal cinsiyet ve doğal kaynaklarla ilgili sorunları düşünmeye zorlayan, merak uyandıran ve heyecan verici bir hikaye anlatımıyla sorgulama noktasında bilim-kurgu türü mükemmel bir seçenek. Snowpiercer, aksiyon dolu ve vahşi bir yolculuğa başlarken konuyla ilgili bu unsurları da inceleyecek."

18-01/10/jennifer-connely.jpg

Snowpiercer'ın dizi onayını almasıyla birlikte Tomorrow Studios'un TNT bünyesinde Good Behavior ile birlikte artık iki dizisi mevcut. Yapımcı şirketin ayrıca Highland isimli henüz kaderi netleşmeyen bir dizi projesi daha bulunuyor.

Snowpiercer'ın prodüksiyon ya da başlangıç tarihi konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı.

"Snowpiercer" (2013) film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin